Λινκς, αριθμοί επεξήγησης, επιούσιος άρτος, 2ος τόμος

Ξεκίνησε από athinapap, Φεβρουαρίου 12, 2016, 11:30:15 ΜΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

athinapap

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μόλις τελείωσα το βιβλίο και είμαι πολυ ενθουσιασμένη . Θανάση συγχαρητήρια! Με πείθεις για ακόμα μια φορά όπως και με το κάπνισμα. Κάνω ήδη 2 βδομάδες αποχή από το σιτάρι και τη ζάχαρη με μεγάλη ευκολία. Τελειώνοντας το βιβλίο νιώθω καποια κενά ...

Θανάσης Αποστόλου

Αθηνά, εδώ είναι τα σχέδια για λινκς κλπ.. http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/index.php?topic=984.0

Τα λινκς θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο! Είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμα, αλλά μένουν κάποιες χρονοβόρες εργασίες.

Προς το παρόν έχω με τη βιοποριστική εργασία μου, ούτε μία αργία δεν έχουμε ως τα μέσα του Μάρτη. Κάθε μέρα βρίσκω λίγες ώρες και το προχωρώ το θέμα.

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

Θανάσης Αποστόλου

Δεν ξέρω τι εννοείς με το "αριθμοί επεξήγησης", αλλά αν εννοείς τις παραπομπές, είναι διαθέσιμες από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του βιβλίου εδώ: www.skeftomai.gr/links

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 158 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:39 - 1526KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 977KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]