Προτεινόμενα βίντεο

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Ιανουαρίου 19, 2024, 02:26:42 ΜΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Θανάσης Αποστόλου

Το να προτείνω βίντεο άλλων δημιουργών, είναι κάτι που σπάνια θα έκανα για τους ακροατές του καναλιού μου στο YouTube. Ο λόγος είναι ότι η Προσοχή των ακροατών μου είναι περιορισμένη. Αν την στρέψω σε άλλες πηγές μακριά απ' το κανάλι μου, τότε μπορεί να ωφεληθούν (αν το βίντεο που θα προτείνω είναι πολύ καλό), όμως ίσως χάσω ακροατές, αφού δεν υπάρχει άπειρος χρόνος στη διάθεσή μας για ακρόαση βίντεο!

Όμως για όσους έχουν αγοράσει τα βιβλία μου το πράγμα αλλάζει... Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πιστοί ακροατές, επίσης τους χρωστώ ευγνωμοσύνη, γιατί ενισχύουν την προσπάθειά μου, δεν είναι οι συνηθισμένοι "τσαμπατζήδες" που λαμβάνουν τα μέγιστα από τον κόπο του άλλου χωρίς να ανταποδίδουν τίποτα.

Άρα για αυτούς δε θα κρατήσω μυστικά, δε θα έχω μυστικές πηγές, θα τους τα πω ΟΛΑ όσα ξέρω. Κι ένα από τα πράγματα που έχω καλή γνώση είναι το YouTube. Έχω δει ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ βίντεο! Τα περισσότερα ξενόγλωσσα και σχεδόν όλα αφορούν πληροφορίες και γνώση, όχι διασκέδαση και τραγούδια. Το δώρο που έχω να σας κάνω είναι να σας αποκαλύψω κάποια κανάλια και συγκεκριμένα βίντεο μεγάλης αξίας. Κανάλια που παρόλο που είναι δημόσια, θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε, γιατί υπάρχουν χιλιάδες αξιόλογα κανάλια και εκατομμύρια ώρες αξιόλογου περιεχομένου (αν βάλουμε και το μέτριο περιεχόμενο, πολλαπλασίασε Χ10...). Μπορεί να περάσει και μία ΔΕΚΑΕΤΙΑ, μέχρι να πέσετε τυχαία ή να σας προτείνουν ένα κανάλι ή ένα υπέροχο βίντεο.

Θα σας αναφέρω κάποιους προσωπικούς μου γκουρού, που αξίζει να παρακολουθήσετε, και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας προτείνω και συγκεκριμένα βίντεο από αυτούς, που αξίζει να παρακολουθήσετε! Γιατί μπορεί κάποιος να έχει ένα κανάλι με 120 βίντεο και μόνο τα 6 από αυτά να είναι τα διαμάντια, και τα υπόλοιπα μπορεί να είναι μέτρια ή κακά.

Είναι αναμενόμενο να μην σας αρέσουν όλα τα βίντεο, μιας και καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα και ενδιαφέροντα. Όμως αν ταιριάζουν έστω και λίγο τα ενδιαφέροντά μας, θα εισπράξετε μεγάλη αξία από τα βίντεο που θα σας προτείνω.

Τα κύρια θέματά μας: Υγεία, διατροφή, μακροζωία, διαχείριση χρόνου, παραγωγικότητα, εθισμοί σε νικοτίνη, καφεΐνη, τζόγο, ίντερνετ.
(δηλαδή κυρίως τα θέματα των βιβλίων μου).

Αρκετά με τις πολυλογίες όμως, ελπίζω καταλάβατε το νόημα αυτής της δημοσίευσης και θα το αξιοποιήσετε αναλόγως!

*Σημείωση: Αν κάποιος έχει να προτείνει κι αυτός κανάλια και συγκεκριμένα βίντεο, μπορεί να το κάνει, όμως να ξέρει ότι κάθε έτος ενδεχομένως θα γίνεται ένα "καθάρισμα" στις δημοσιεύσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται η δημοσίευσή του να διαγραφεί. Σκοπός αυτής της πρακτικής είναι να παραμείνει αυτή η δημοσίευση σύντομη και ευανάγνωστη για τους μελλοντικούς αναγνώστες.

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

Θανάσης Αποστόλου

Πιάσε δουλειά 1 λεπτό μετά την έγερση (θα σου αλλάξει τη ζωή)
Νιώθω τυχερός που είδα αυτό το βίντεο χωρίς να πληρώσω! Αφορά την Πρωινή Ιεροτελεστία, για την οποία έχουμε μιλήσει διεξοδικά στο βιβλίο. Μία απορία που είχα καθώς έγραφα το βιβλίο είναι πώς και δεν είχε ανακαλύψει κανείς ως τώρα την ιδέα της "ξερής μελέτης". Δηλαδή την ιδέα του να ξυπνάς και να πιάνεις ΑΜΕΣΩΣ δουλειά, χωρίς καμία "παρηγοριά" δίπλα σου (καφέ, σνακ), πέραν ενός ποτηριού νερό.
Λειτουργούσε τόσο τέλεια για μένα, μού ήταν ολοφάνερο ότι είναι η ανώτερη Π.Ιεροτελεστία στον κόσμο, κι όμως ελάχιστοι ανέφεραν την ιδέα και όταν αναφερόταν, υπήρχαν και προσμίξεις, δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο όπως το πρότεινα εγώ.

Ώσπου πριν λίγες μέρες (Γενάρης του 24) είδα αυτό το βίντεο, και διαπίστωσα ότι ο τύπος αυτός όχι μόνο σκέφτεται αυτό που σκέφτηκα, αλλά το εκφράζει και ακόμα καλύτερα, βάζοντας μέσα και μία σημαντική λεπτομέρεια (την αναφέρω σε άλλο σημείο στο βιβλίο), την Ροή (flow). Λέει δηλαδή, ότι η ώρα ΑΜΕΣΩΣ μετά το ξύπνημα είναι η καταλληλότερη για να περιέλθουμε σε Ροή, αφού το μυαλό μας είναι καθαρό, δεν έχει γεμίσει με σκέψεις της ημέρας.

Μία ακόμα λαμπρή ιδέα (που δεν κατάφερα να σκεφτώ για το βιβλίο) είναι αυτή η ανάγκη για ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μετά το αρχικό διάστημα Ροής. Και λέει ότι σε εκείνο το διάστημα μπορείς να τοποθετήσεις διάφορες ξεκούραστες πρακτικές που συνηθίζονται σε πρωινές ιεροτελεστίες, όπως γιόγκα, άσκηση, μπάνιο. Λέει ότι μετά από το αρχικό δίωρο ή τρίωρο σπριντ, χρειάζεσαι απαραίτητα ένα είδος ξεκούρασης. Ε αυτό ομολογώ μου είχε διαφύγει, και αρκετές φορές όταν ερχόμουν αντιμέτωπος με αυτήν την πτώση ενέργειας (μετά από 3 ώρες ξερής μελέτης), απογοητευόμουν.

Παρακαλώ δείτε το βίντεο, είναι υπέροχο! Στο μέλλον θα σας προτείνω κι άλλα από αυτόν (τον μελετώ ακόμα για να ξεχωρίσω για εσάς τα καλύτερα).

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 153 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:39 - 1526KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 997KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]