Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Απριλίου 08, 2010, 02:04:23 ΠΜ

0 Μέλη και 5 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

DOUMAS

Tsakvas γιατι δεν στελνεις ενα μυνημα στην i herb αναφεροντας με λεπτομερειες τι συμβαινει με το κοστος των προιοντων με παραδειγμα την παρραγελια που εκανες?
Αν δεν εχεις χρονο θα το κανω εγω τωρα.
Μεχρι τα 22  ευρω το πληρωνεις μονο τα εξοδα μεταφορας 3 ευρω και τιποτα αλλο ?Αυτο δεν το καταλαβα μεχρι τωρα.Υπαρχει συγκεκριμενο παραδειγμα καποιου φιλου στο φορουμ με παραλαβη τετοιου δεματος?

DOUMAS

Μολις εστειλα ενα μυνημα στην i herb...καλως η κακως ετσι μουρθε και το εγραψα....

Γεια σας
Θελω την ενημερωση  και την βοηθεια σας για τα προβληματα που δημιουργουνται στην χωρα μου με τα την εφαρμογη του νομου για την επιβολη δασμων και φορων.
Θα παρω ενα παραδειμα ενος φιλου.
Στην εξωτερικη πλευρα του κουτιου που παρελαβε αναγραφεται με αυτοκολλητο η τιμη των προιοντων 67,23 ευρω.Η πραγματικη τιμη ομως που πληρωσε ειναι 59,79 ευρω.
Οι φοροι και οι δασμοι επιβαλλονται στην τιμη που αναγραφεται στο εξωτερικο του κουτιου και οχι στην τιμη που πληρωνονται απο τον πελατη.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ?
Αν ξεπερασουμε τα 22 ευρω στην αγορα προιοντων μας επιβαλλονται μεγαλοι φοροι και τελη για εξοδα μεταφορας.
Οπως καταλαβαινετε πρεπει να αγορασουμε πολυ χαμηλοτερα σε τιμη ωστε να μην φτασουμε τα 22 ευρω που θα αναγραφετε εσεις εξω στο κουτι.
Ετσι δεν συμφερει καμμια αγορα απο την εταιρια σας αφου και μεχρι τα 22 ευρω πληρωνουμε 3 ευρω εξοδα μεταφορας.
Ηταν ο μονος τροπος να αγοραζουμε ξεχωριστα μικρα πακετα μεχρι 22 ευρω.
Με τις πλασματικες τιμες εξω στο κουτι μας αποθαρρυνετε τελειως.
Γιατι δεν μας βοηθατε ωστε οι τιμες να ειναι οι ιδιες ?
Φιλικα
Γεωργιος Γιαννακης
Ελλαδα

DOUMAS

Και να η απαντηση .Σας την μεταφερω αυτουσια στα αγγλικα.
Εγω καταλαβα παντως ,οτι γενικως οι διεθνεις παραγγελιες μπορει να εχουν μια τελωνειακη επιβαρυνση για την εκαστοτε  παραγγελια οπου ο μεταφορεας μπορει να προσθεσει ενα τελος διεκπεραιωσης για την απαιτουμενη διαδικασια στο τελωνειο .Σε περιπτωση που εφαρμοστουν τα τελη αυτα θα ζητηθουν κατα την παραδοση του πακετου.
Το ερωτημα ειναι ποιος κολλαει αυτο το αυτοκολλητο στο κουτι τελικα....
Πειτε γενικως την γνωμη σας.

Dear ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,

Thank you for choosing iHerb for you natural product needs. We apologize for the inconvenience this may have caused.

Please know that there is an indication in the cart before placing the order advising all orders are shipped from the US. Also it is advising that international orders may have customs fees applied to the order, and the carrier may add a handling fee for their process with the customs, if these fees are applied they will be asked for at the time of delivery.

If the package is refused and returned to our facility, we will process refund the order minus the shipping and return costs for the package if applicable. Please be reminded that iHerb does not have any control over these additional costs since they are brought by the government and not iHerb or the shipping company you chose to use.

Once again, we apologize for the inconvenience this may have caused.

We appreciate your patience on this matter. If you need additional assistance, do not hesitate to e-mail us again or reach us through live-chat.

Have a great day!

Jopy Donde Lucinario

iHerb Customer Service

22780 Harley Knox Blvd, Perris, CA 92570 USA

gatopardos

Παιδιά καλησπέρα,παιδιά με αυτά τα νέα δεδομένα για μένα το θέμα iherb για συμπληρώματα διατροφής δυστυχώς τελείωσε με τα νέα δασμολογικά,φορολογικά δεδομένα γιατί τι να πάρεις με  τα 22 ευρώ από την iherb?στραγάλια η πασατέμπο?

tsakvas

Αν υπήρχε όντως καθαρά αυτό το όριο των 22 ευρώ θα συνέφερε κάποιος να αγόραζε από την iherb ένα προιόν π.χ με 19, 20, 21 ευρώ που εδώ θα το έβρισκε στην διπλάσια τιμή, αλλά με αυτό που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία, να αναγράφει δηλαδή έξω από την συσκευασία κόστος προϊόντος μεγαλύτερο από αυτό που πλήρωσε ο παραλήπτης, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξεπεραστεί αυτό το όριο (22 ευρώ) και ξαφνικά εκτός του 24% ΦΠΑ να μπει από το πουθενά  και ένα ουρανοκατέβατο κοστούμι 15 ευρώ εκτινάσσοντας το κόστος ίσως και πάνω από την εγχώρια αγορά.

netwatcher

@DOUMAS το ζήτημα όντως είναι γιατί η τιμή που αναγράφεται έξω από το πακέτο είναι μεγαλύτερη από την τιμή που πραγματικά έχουμε πληρώσει. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ στην περίπτωση του iherb είναι στο χαρτί που κολλάνε απ' έξω να μην υπολογίζονται τυχόν πρόσκαιρες εκπτώσεις σε κάποια προϊόντα ή εξαργύρωση "πόντων" από προηγούμενες αγορές (από το loyalty system που έχουν).

Είμαι πάντως πολύ περίεργος στη δική μου περίπτωση να δω τι έχει γίνει γιατί και οι 3 παραγγελίες έγιναν με αρκετά μεγάλα ποσά από τα loyalty και αν οι τιμές απέξω από τα δέματα είναι οι αρχικές τότε άντε να εξηγήσεις στον τελωνειακό τι και πως έχει γίνει και τι λεφτά εν τέλει έχεις όντως πληρώσει γι' αυτές τις παραγγελίες.

Περιμένω πάντως να δω (αν και φίλος συμφορουμίτης με διαβεβαίωσε ότι ο ΕΟΦ στέλνει φαξ στο τελωνείο ΜΟΝΟ για όσους μένουν εκτός Αθηνών) αν έχουμε καμία περίπτωση από Αθήνα που όλα εστάλησαν μέσω ταχυδρομείου στον ΕΟΦ και από εκεί έφυγε απευθείας η έγκριση προς το αεροδρόμιο. Δυστυχώς, στη δική μου περίπτωση είναι από δύσκολο έως απίθανο να μπορέσω να πάω στον ΕΟΦ για παραλαβή της έγκρισης.
+ Attachments and other options
shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview

DOUMAS

Εγω θα ρισκαρω μια παραγγελια με τιμη γυρω στα 17 ευρω απο την i herb για δυο βοτανα που τα εχουμε αναγκη οποτε θα εχω μια πρωτη αμεση εμπειρια οταν καποτε ερθει αυτη στα χερια μου.Ο μονος τροπος για να διδαχθει ο καθενας...

giannis mtrs

Παιδιά,η τιμή που αναγράφεται έξω από το κουτί αποστολής είναι σε δολλάρια και όχι ευρώ,γι'αυτό είναι μεγαλύτερο το ποσό. Αυτό που παρέλαβα την πέμπτη και δεν πλήρωσα τίποτα όπως ανέφερα σε προηγούμενα ποστς,έγραφε απ'εξω ότι κόστιζε 38 (δολάρια) ενώ εγώ είχα πληρώσει 32(ευρώ). Οπότε για αυτό το ζήτημα θα πρέπει να ενημερωθεί το τελωνείο μας και όχι η Iherb. Δηλαδή να κάνουν την μετατροπή πριν την χρέωση του ΦΠΑ. Επίσης,για μένα δε θα πρέπει να κοστίζει η τελική παραγγελία πάνω από 21 ευρώ,γιατί η μετατροπή συναλλάγματος αλλάζει ισοτιμία συνεχώς.

tsakvas

Ζητώ συγνώμη από το forum και τους φίλους της εδώ συζήτησης για την απροσεξία μου αλλά και ένα μπράβο στον giannis mtrs που το παρατήρησε, όντως το ποσό που αναγράφεται επάνω στο κουτί είναι σε δολάρια Αμερικής και όχι σε Ευρώ....το τελωνείο δεν το πρόσεξε με αποτέλεσμα πολλοί να την έχουν πατήσει και το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω των ΕΛΤΑ, να έχει βγάλει εύκολο παραδάκι.......εγώ έχασα 2,34 ευρώ, θα τους στείλω βέβαια email αλλά  το να σε επιστρέψουν κάτι τέτοιοι δημόσιοι οργανισμοί χρήματα μοιάζει περισσότερο ανέκδοτο.....

gatopardos

Παιδιά καλησπέρα σε όλους,παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς κάποια εταιρεία στην Ευρώπη που να είναι σαν την iherb?δηλαδή να πουλά συμπληρώματα διατροφής από διάφορες εταιρείες όπως η iherb και εσύ να επιλέγεις τι να αγοράσεις?εδώ μέσα μερικά μέλη αναφέρουν κάποιες εταιρείες από Ευρώπη αλλά όταν πήγα και είδα τα σαιτ τους είδα ότι είναι εταιρείες που παρασκευάζουν συμπληρώματα διατροφής και απλώς προωθούν τα προϊόντα τους μέσα από δικά τους σαιτ και δεν είναι κάτι σαν την Iherb.

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση.

Gatopardos

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 262 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:38 - 1481KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1157KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]