Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Απριλίου 08, 2010, 02:04:23 ΠΜ

0 Μέλη και 2 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

netwatcher

Γιάννη θεωρητικά πάντα ναι. Παραγγελία κάτω από 22€ σημαίνει ότι τρως μόνο τα 3€ καπέλο. Αν παρόλαυτα η παραγγελία περιέχει παραπάνω από 3 συσκευασίες συμπληρωμάτων, δεν νομίζω ότι αποφεύγεις τον ΕΟΦ.

DOUMAS

Συνεχεια του ρεπορταζ...
Οπως καταλαβαινω εχετε παρει αρκετοι την δευτερη επιστολη που ενημερωνει συμφωνα με τον νομο του 2004 οτι ο εκτελωνισμος μπορει να πραγματοποιηθει με υπευθυνη δηλωση κλπ για 3 συσκευασιες ανα μικροδεμα.
Προφανως οταν καποιος εχει παραγγειλει μεχρι 3 συσκευασιες ανα δεμα λαμβανει μια συγκεκριμενη επιστολη απο το Γ.Ε.Τ.Α. που αναφερι οτι για το αντικειμενο UC000032...GR πρεπει να αποσταλει υπογεγραμμενη η βεβαιωση που εμπεριεχεται μεσα στον ταχυδρομκο φακελο (στην βεβαιωση αναγραφεται ο αριθμος ταυτοποιησης UC....) για να γινει ο εκτελωνισμο.Για μεχρι τα 22 υρω δεν ξερω στην  πραξη τι γινεται
Η βεβαιωση μπορει να αποσταλει με συστημενη αποστολη,FAX,email.
Χθες πηγα στον ΕΟΦ οπου ο σεκιουριτας σου παρεχει αριθμο προτεραιοτητας.Ευτυχως δεν αργησα να κληθω στο γραφειο για παραλαβη της εγκρισης...κανα μισαωρο.
Εγω ειχα παραγγειλει αρκετα προιοντα σε 2 διαφορετικα πακετα αξιας 130 ευρω.
Εχω πρωταγωνιστησει ολες αυτες τις μερες που εχω βρεθει εκει με εντονες αντιδρασεις για την ταλαιπωρια και την ελλειψη ενημερωσης στην μεφαρμογη του μετρου.
Εν τελει μου δωσανε τα δυο τιμολογια (εχω εξηγησει για αυτα) με σφραγιδα και αρ πρωτοκολου στην πισω σελιδα χωρις να αναγραφεται κανενας περιορισμος για ολα τα συμπληρωματα που εχω παραγγειλει .Απο οτι ξερω σε ενα φιλο ειχαν σημειωσει ορισμενο  αριθμο συπληρωματαων που εγκρινονται απο ολη την παραγελια.
Αυτο δεν σημαινει οτι μου συνεβη εμενα θα μπορουσε να συμβει στον καθενα .Θεωρω οτι μου εκαναν χαρη σαν πρωτη και τελευταια φορα ως σεσημασμενο προσωπο...χαχα.
Μιλησα για την προισταμενη  του ΕΟΦ στο θεμα που μας αφορα για τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε και αυτη μου ανεφερε οτι θα αλλαξουν πολλα απο δω και περα....γινοταν ο χαμος και δεν μπορουσα να συνεχισω την συζητητση.
Η κυρια αυτη συν τοις αλλοις μου λεει οτι θα μπορουσα να μεταβω προσωπικα στα ΕΛΤΑ του αεροδρομιου με τα τιμολογια σφραγισμενα απο τον
ΕΟΦ και να παραλαβω τα προιοντα μου...
Πηγα λοιπον σημερα (δεν το συνιστω ευκολα γιατι υπαρχει προβλημα παρακαρισματος) οπου συναντησα πριν απο μενα  3- 4 ατομα ακριβως στην εισοδο του κτιριου με την στενη επιτηρηση του σεκιουριτα φυλακα που ζηταει ταυτοτητες.
Ερχεται λοιπον καποιος κυριος με μουσι που φαινοταν με προθεση να μην ασχοληθει και πολυ.
Ενημερωσε προς ολους οτι στην αξια  καθε πακετου θα επιβληθει ΦΠΑ 24% και τα τελη των ΕΛΤΑ αλλα 15 ευρω.
Ζηταει τα τιμολογια του ΕΟΦ και οποσδηποτε το αριθμο αντικειμενο UC ..κλπ.
Οταν του ζητησα επιμονα να παραλαβω ο ιδιος τα προιοντα που εχω παραγγελει λεγοντας του οτι για  αυτον ακριβως τον λογο  ηρθα στην υπηρεσια σας ,μου απαντησε κατηγορηματικα οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.
Θα σταλουν μεσω του τοπικου σου ΕΛΤΑ μου τονισε .Φαινοταν ανεπαρκης στις πληροφοριες που εδινε κατα την γνωμη μου...
Τωρα κατα ποσο θα παραλαβω ολα οσα εχω παραγγελει απο το τοπικο ταχυδρομειο πληρωνοντας την λυπητερη μου ειναι αγνωστο..

stefanos kap

Την έγκριση μου είπε η εοφ ότι θα την στειλουνε αυτοί μέσο φαξ στην ελτα. Μου είπαν να τους ξανά πάρω σε 3 ημέρες για επιβεβαίωση.   


DOUMAS

Δεν πιστευω τιποτα κσι κανενα για αυτο κανω το οδοιπορικο προσωπικα ανα υπρεσια μηπως διευκολυνω  την διαδικασια και ζησω τα προβληματα απο κοντα εως την λυση τους και ας ταλαιπωρηθω στην τελικη ...δεν εχω εμπιστοσυνη με δαυτους..

peter28

ξεχασα πριν να πω οτι καταφερα και μιλησα με ΕΟΦ και μου ειπαν ολοι εμεις απο επαρχια δεν θα παρουμε την εγκριση αλλα θα σταλει απευθειας στα ελτα οτι ειπε και ο στεφανος

stefanos kap

Παίδες εχω καλά νέα! Με πήρε τηλέφωνο η εοφ και μου εγκριναν και τα 7 συμπληρώματα και θα στείλουν την έγκριση στην ελτα μέσο φαξ. Αλλά μου είπαν για μελλοντικές αγορές από εξωτερικό να παίρνουμε μονο 3 συμπληρώματα.


DOUMAS

Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι αγωνα εχω κανει μαζι με αλλους φιλους με την παρουσια μας ..για αυτο ισως να βλεπετε καποιες αλλαγες μεταξυ αυτων το  να  μας τα εγκρινουν ολα σε πρωτη φαση.

peter28

το γνωριζω netwatcher αλλα ο τροπος χρησης των λεξεων και στις 2 περιπτωσεις με παραπεμπει σε αυτο το σκεπτικο μπορει να ειμαι λαθος τι να πω.Θα παρακαλεσω τον DOUMAS η οποιον αλλον παει στο τελωνειο(αθηναιο) να τους ζητησει διευκρινισει για το φεκ αυτο

raphael

Χθες πήγα κι εγώ στο ταχυδρομείο κι έστειλα με συστημένο μια επικυρωμένη δήλωση του Ν.105 πως τα τρία (3) συμπληρώματα που περιέχονται στην παραγγελία μου είναι καθαρά για προσωπική μου χρήση.

Αυτό φυσικά με δική μου πρωτοβουλία και διαβάζοντας το forum, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση ή οποιοδήποτε feedback από την Υπηρεσία. Δεν απάντησαν στο mail που τους έστειλα στο customs@elta-net.gr πριν από λίγες μέρες και όπως όλοι ξέρουμε δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα (αυτό μου το είπαν και στο ταχυδρομείο).

Από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα αν θα παραλάβω το δέμα μου και τι άλλο μπορώ να κάνω.

Όσο για τα €3 (συστημένο) + €15 + 24% ΦΠΑ (δηλαδή στα €50 άλλα €30 καπέλο), μια απλή παρατήρηση: κι εμείς κι αυτοί και όλοι μας ξέρουμε πως όλα αυτά είναι μια αυθαίρετη πρόφαση για να φρενάρουν τις εισαγωγές από χώρες εκτός E.E.

Τα €15 για τον "εκτελωνισμό" γιατί τα πληρώνουμε; Τι είδους υπηρεσία είναι ο "εκτελωνισμός" και από την στιγμή που τρέχουμε εμείς για εγκρίσεις από τον Ε.Ο.Φ. και δηλώσεις του Ν.105, γιατί κοστίζει €15;

netwatcher

Πάντως εγώ που είμαι Αθήνα και παρόλαυτα έστειλα με ΕΛΤΑ courier τα χαρτιά στον ΕΟΦ, είμαι περίεργος να δω αν όντως θα φύγει κάποιο φαξ (κάποια ενημέρωση τέλος πάντων) προς το τελωνείο για να φτάσουν τα δέματα στο τοπικό ταχυδρομείο μαζί με την οποία λυπητερή. Στο τηλ δυστυχώς δεν μπορώ να κάτσω με τις ώρες στο διάστημα 12-15.00 οπότε δεν έχω καταφέρει από ΕΟΦ να μιλήσω με κανέναν.  :cry:

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 264 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:38 - 1481KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1144KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]