Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Απριλίου 08, 2010, 02:04:23 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

peter28

Εγω σε αυτα τα μαγαζια δεν βρηκα τα 2 αγαπημενα μου συστατικα bromelain,pycnogenol.

Θανάσης Αποστόλου

Έριξα μία ματιά στο bulkpowders. Παρατηρώ ότι δεν έχει κάποια συμπληρώματα που με ενδιαφέρουν, όμως πάνω που πάω να το απορρίψω, βλέπω ότι έχει τρομερή τιμή στην χλωρέλλα, την οποία καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες. Αν έρχονται ανεμπόδιστα δέματα από εκεί, θα είναι καλή εναλλακτική..

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

raphael

Το γράμμα που έλαβα εγώ έχει σαν αποστολέα αυτή την διεύθυνση:

Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.,
Κεντρική Υπηρεσία,
Διεύθυνση Κέντρων Διαλογής Αττικής,
Γ.Ε.Τ.Α. Αερολιμένας "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Σαν τηλέφωνο επικοινωνίας δίνουν το 210 3538104, το οποίο φυσικά δεν σηκώνουν ποτέ. Το τραγελαφικό είναι πως γράφουν "Είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις". Ούτε στο mail που τους έστειλα δεν έχουν απαντήσει.

Με άλλα λόγια σου κρατάνε το δέμα, σε παραπέμπουν αλλού (Ε.Ο.Φ.) που κι εκεί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα ποτέ, σου δίνουν μια διορία δέκα ημερών αλλιώς "θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου" και από εκεί και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις με μηδέν πληροφόρηση (ευτυχώς που υπάρχει αυτό το forum).

Αυτό που σκέφτομαι να κάνω, μιας κι εγώ έχω τρία συμπληρώματα, είναι να πάω στο Κ.Ε.Π. μου, να συμπληρώσω μια δήλωση του νόμου 105 πως είναι για προσωπική μου χρήση και να την πάω στο αεροδρόμιο ο ίδιος (μένω μισή ώρα μακριά, αλλά φυσικά το κόστος είναι άλλα 10 ευρώ συν ένα πρωινό χαμένο).

Αν την στείλω, απλά φοβάμαι πως πάλι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως ανταπόκριση από μέρους τους και οι μέρες θα περάσουν έτσι (ήδη είμαι στην βδομάδα).

Η ερώτησή μου είναι: το έχει κάνει κάποιος αυτό; Έχετε στείλει απλά μια υπεύθυνη δήλωση αν έχετε τρία ή λιγότερα συμπληρώματα;

tsakvas

Για τα 3 συμπληρώματα μου χθές συμπλήρωσα μια υπεύθυνη δήλωση του ν.105, την πήγα στα ΚΕΠ για θεώρηση και την έστειλα ταχυδρομικώς(συστημένο, 2,5 ευρώ κόστος) στο τελωνείο και περιμένω την ''λυπητερή''.......

netwatcher

Guys και για την υπεύθυνη δήλωση στον ΕΟΦ πήγατε για θεώρηση στα ΚΕΠ (όσοι το κάνατε δλδ) ή την στείλατε έτσι;

stefanos kap

Εγώ την έστειλα έτσι αφού δεν έγραφε πουθενά ότι πρέπει να πάμε στο κεπ   

stefanos kap

Εποικοινωνισα με την εοφ σήμερα και μου είπαν πως αύριο στις 12 να τους ξανά πάρω για να μου πουν άμα πήρα την έγκριση. Το 10 ήμερο παιδιά δεν το καταφέρνουμε γτ έχουν λάβει 2.000 φακέλους απο εμάς  (πτκ;;)

peter28

μου ηρθε το 2 χαρτι απο το τελωνειο νομιζω πως μπορουμε να παραγγελνουμε ανα παραγγελια(1 code order) μεχρι 3 συσκευασιες(πακετα) δλδ να υπολογιζουμε γιατι η iherb δεν μας  το λεει ποσα δεματα η πακετα οπως θελετε πειτε το ειναι 1 παραγγελια οποτε μπορουμε να παραγγειλουμε πολλα περισσοτερα συμπληρωματα απο 3 μονο.Εφτασα  σε αυτο συμπερασμα σκεψης οταν σκεφτηκα την δευτερη κουκκιδα οπου λεει
"2 συσκευασιες για μεχρι 5 φαρμακα ανα μικροδεμα οπου 1 μικροδεμα ειναι 1 παραγγελια δλδ 1 code order

netwatcher

Μου ήρθε και εμένα σήμερα Πέτρο!

Έχω βέβαια και εγώ ξεκινήσει τη διαδικασία μέσω ΕΟΦ. 10ημερο έχει παρέλθει απλά ελπίζω να είναι απλά εικονικό που μένει να το δούμε τις επόμενες μέρες.

Σχετικά πάντως με την επιστολή δώσε λίγο βάση γιατί για την 2η κουκίδα αναφέρει "φάρμακα" ενώ στην πρώτη "συμπλήρωματα διατροφής".

giannis mtrs

Απλά τα μέχρι 3 συμπληρώματα αναφέρεται στο να μη θέλουν έγκριση από ΕΟΦ,όμως για αυτά τα 3,αν το κόστος τους είναι πάνω από 22 ευρώ,πληρώνεις κανονικά 15 ευρώ + το 24% της συνολικής παραγγελίας,έτσι δεν είναι;
Από ότι έχω καταλάβει χωρίς να το κάνω πράξη,αν θες να πάρεις κάτι και να αποφύγεις τα 15 ευρώ +τον ΦΠΑ,η παραγγελία μαζί με τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να κοστίζουν κάτω από 22 ευρώ,ε; Στην τελευταία περίπτωση πληρώνεις 3 ευρώ και καθάρισες;

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 282 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:38 - 1481KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1175KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]