Πάει ένας ΧΡΟΝΟΣ!

Ξεκίνησε από slouts, Μάρτιος 03, 2009, 01:09:09 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

slouts

Πέρασε ένας χρόνος απ τη μέρα που έπεσε το βιβλίο στα χέρια μου και που σταμάτησα να καπνίζω και ξεκίνησα μια καθαρή ζωή!

Κάποια περιττά κιλά που έβαλα(και αυτά γιατί το έκοψα χωρίς να διαβάσω και την χάρτινη εκδοσή του βιβλίου!) τα έχασα σιγά σιγά!

Πιστεύω ότι έχω κερδίσει πάρα πολλά απ αυτήν την ¨επιτυχία¨ και παροτρύνω όσους το σκέφτονται να ξεκινήσουν την προσπάθεια!

Τέλος αυτό που παρατήρησα είναι ότι όσο πιο πολύ καιρός περνάει τόσο απομακρύνεται όποια σκέψη έρχεται στο μυαλό να καπνίσω!

Ένα ακόμη ευχαριστώ στον συγγραφέα!

Konstantina

slouts, σου εύχομαι και όλα τα υπόλοιπα χρόνια να είναι καθαρά και χωρίς καπνούς. Συγχαρτήρια!!! =yes!=
Μπράβο σου που έχασες κα τα κιλά. Αλήθεια, μετά από πόσο καιρό διακοπής άρχισες να διαχειρίζεσαι και το θέμα των κιλών που έβαλες; Σε ρωτώ γιατί εγώ έχω βάλει ήδη 3-4 κιλά και κάθε προσπάθεια δίαιτας αποβαίνει άκαρπη. :-x  
 Και πάλι Μπράβο σου!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΔΑΣΥΛΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ   ::cool::
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!

slouts

Παράθεση από: "Konstantina"slouts, σου εύχομαι και όλα τα υπόλοιπα χρόνια να είναι καθαρά και χωρίς καπνούς. Συγχαρτήρια!!! =yes!=
Μπράβο σου που έχασες κα τα κιλά. Αλήθεια, μετά από πόσο καιρό διακοπής άρχισες να διαχειρίζεσαι και το θέμα των κιλών που έβαλες; Σε ρωτώ γιατί εγώ έχω βάλει ήδη 3-4 κιλά και κάθε προσπάθεια δίαιτας αποβαίνει άκαρπη. :-x  
 Και πάλι Μπράβο σου!!

γυμναστικη οχι εντονη και κουραστικη απλα να εχει διαρκεια οχι πχ μια βδομαδα κανεις και σταματας για κανα μηνα!
2 με 3 φορες την βδομαδα αρκουν σε βαθος χρονου θα δεις οφελη!

Marina

:victory:  :victory:  :victory:  =yes!=  =yes!=  =yes!=  =yes!=  =yes!=  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!!!1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ...

slouts

Πάνε ........6 χρόνια..... εχασα και το λογαριασμό! :victory:

travolta

Μπράβο,συγχαρητήρια! Παντα καθαρος!!!

slouts

Μπήκα τυχαία και είδα αυτά που είχα γράψει πριν σχεδόν 13 χρόνια...ακόμα είμαι καθαρός και πλέον είναι σαν να μην έχω καπνίσει ποτέ...ούτε μου λείπει ούτε το ψάχνω...

Θανάσης Αποστόλου

Φαντάζομαι θα είναι συγκινητικό, να κοιτάς τόσα χρόνια πίσω και να θυμάσαι μία τόσο λαμπρή προσωπική νίκη!

Σ' ευχαριστώ που μας θυμάσαι!

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 279 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:39 - 1526KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1107KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]