κεφιρ ποσοτητα

Ξεκίνησε από aggy, Οκτωβρίου 28, 2015, 08:53:32 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

aggy

δοκιμασα πρω τη φορα κεφιρ και μου αρεσε παρα πολυ!!και ρωτω στο σουπερ μαρκετ υπαρχουν συσκευασιες 330 ml και 500 ml. μετα διαβασα οτι η συνιστωσα ημερησια δοσολογια ειναι ενα ποτηρι 200 ml. εγω πηρα και τις 2 συσκευασιες και τις ηπια σαν να ητα απο μια δοσολογια.
και ρωτω μπορει να κανει κακο το κεφιρ; γιατι στην ουσια ηπια 2 ποτηρια .στο ενα εβαλα και κοκκους νες καφε ντε καφεινε και εγινε σαν μιλκ σεικ μοκα.

Θανάσης Αποστόλου

Προτείνω να βρεις φρέσκο κεφίρ. Δοκίμασε να στείλεις ένα ΠΜ στο μέλος A7pilot. Του είχα στείλει εγώ κεφίρ και λέει ότι μπορεί να στείλει σε όποιον του ζητήσει από περιοχή Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποσότητα. Νομίζω ότι μπορείς να το καταναλώνεις όσο τραβά η όρεξή σου. Από μόνη της θα σου υπαγορεύσει να πίνεις υπερβολικές ποσότητες..

Στο ίντερνετ (μέχρι να ετοιμάσω πιο οργανωμένες δικές μου οδηγίες) μπορείς να βρεις πληροφορίες και βίντεο για το πώς θα το συντηρείς κλπ.

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 140 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:39 - 1526KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 964KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]