Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Απριλίου 08, 2010, 02:04:23 ΠΜ

0 Μέλη και 4 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

gatopardos

Παιδιά καλησπέρα,παιδιά όποιος βρει στην Αμερική κατάστημα σε στυλ iherb για βιταμίνες γενικότερα ας το ανακοινώσει εδώ μπας και βρούμε κάποια άκρη και ξεφύγουμε από τα κοφτερά νύχια σαν ξυράφια των αρπακτικών των Ελληνικών Τελωνείων.

stefanos kap

Πήρα το πακέτο και έφαγα 41 ευρώ.... άντε τώρα να δούμε πόσο θα είναι το επόμενο

stefanos kap

Ναι. Το πακέτο γράφει εξω ότι με όλα τα ΦΠΑ κτλ, η τιμή είναι 108.46 ευρώ ενώ εγώ πλήρωσα στην iherb 83.60 ευρω. Οπότε βάλανε αυτοί την τιμή των 108.46 ευρώ σε 24% ΦΠΑ και 15 ευρώ και μας βγαίνει 41 ευρώ...

giannis mtrs

Ο ΦΠΑ του 83,6 είναι 20 ευρώ και 15 ανά πακέτο,35 θα έπρεπε να είχες πληρώσει. Τα 41 πως προκύπτουν;

stefanos kap

Γιατί η iherb βάζει το αληθινό πόσο της αγοράς όπου ήταν 98 ευρώ χωρίς τις εκπτώσεις. Τώρα η ελτα παίρνει αυτό το πόσο και του βάζει τα ασφάλιστρα ΦΠΑ και σαχλαμάρες όποτε το πόσο πάει στα 108.40. Μετά στο παίρνανε και σε δεύτερο ΦΠΑ και πληρώνεις 15 ευρώ για την διαδικασία και 24% ΦΠΑ της συνολικής τιμης.

Επίτηδες τα κάνουνε για να μας κάνουνε να σταματήσουμε τις αγορές από Αμερική.

netwatcher

Καλό τεστ(και βέβαια εφόσον συμφωνήσει η iherb) θα ήταν παραγγελία η οποία απέξω να έχει τιμή 20$ σε σχέση με την κανονική τιμή των προϊόντων. Αλλά αυτό δεν γνωρίζω αν το κάνουν.

giannis mtrs

Μήπως αυτό που βλέπεις έξω από το κουτί,στο αυτοκόλλητο είναι σε USD (δολλάρια) και όχι Ευρώ; Το έχουμε ξαναπεί λίγο πριν.. τα ασφάλιστρα τι είναι;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Συμφωνώ ότι επιδιώκουν την αποθάρρυνση για παραγγελίες από έξω.. 

stefanos kap

Τελικά είναι δολάρια. Αλλά αυτοί στα ελτα τα πήρανε σε ευρώ  (νομιζω) και πρόσθεσαν 10 ευρώ για την μεταφορά και ασφάλιστρα με αυτά που γράφει στο κουτι  (που δεν ξέρω τι εννοούν με ασφάλιστρα).

giannis mtrs

Εγώ ήδη τους έχω στείλει e-mail να τους επισημάνω ότι πρέπει πρώτα να κάνουν την μετατροπή δολλάριο-ευρώ πριν υπολογίσουν τον Φ.Π.Α. σε ευρώ,γιατί ως τώρα το υπολογίζουν σε δολλάρια,πράγμα που μας κάνει να πληρώνουμε πιο πολλά. Όποιος είναι Αθήνα και είναι να πάει τελωνείο ούτως ή άλλως,ας τα χώσει λιγάκι στους τελώνες να στρώσουν,γιατί πολύ κλέψιμο και ταλαιπωρία πέφτει κι εμείς βλέπω τα δεχόμαστε.. αρχίζει και με θυμώνει πολύ όλο αυτό. Έχω στείλει εδώ και 4 εργάσιμες την υπεύθυνη δήλωση και το tracking number που μου έδωσαν μου το δείχνει ακόμα στο τελωνείο! Μετά την υπεύθυνη δήλωση που στείλατε,πόσες μέρες μετά συγκινήθηκαν να σας το στείλουν;

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 260 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:38 - 1481KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1119KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]