Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Απριλίου 08, 2010, 02:04:23 ΠΜ

0 Μέλη και 5 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

giannis mtrs

prozis.com (Πορτογαλία)
nutraholic.com (Ελληνικό με έδρα την Βουλγαρία)
Αλλά την ποικιλία σε "ψαγμένα" συστατικά και τιμές σαν το iherb δεν έχω βρει ακόμη.

tsakvas

Ιδίως στο θέμα των τιμών η απόσταση της iherb με άλλους ανταγωνιστές είναι χαώδης....

gatopardos

Φίλε Giannis mtrs καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση των εταιρειών αλλά οι τιμές της nutrahonic.com είναι φαρμακείο, παράδειγμα συμπλήρωμα διατροφής της ΝΟW που το πουλά η iherb 10,80 η nutrahonic το πουλά 31 ευρώ και κάτι ψιλά. Κοινώς φίλε μου την κάτσαμε εάν δεν ανοίξει ξανά η πρόσβαση στην iherb.

Mε εκτίμηση.

Gatopardos

netwatcher

Πάντως κάποιος εκεί στο τελωνείο 2-3-4-5€ διαφορά από το "λαθάκι" € - $ σε κάθε δέμα.....βγάζει καλό χαρτζιλίκι σε καθημερινή βάση.

giannis mtrs

Φίλε gatopardos είναι λάθος για την τσέπη σου να αναζητάς αμερικανικές εταιρίες όπως doctor's best,life extention,solgar, nature's plus &now foods σε Ευρωπαϊκό έδαφος,από μαγαζί εντός Ευρώπης,διότι τα σκευάσματα υπόκεινται σε δασμούς,φόρους,κέρδη αντιπροσώπων/διανομέων και μεταπωλητών. Ψάξε το αντίστοιχο συστατικό που σε ενδιαφέρει στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές εταιρίες.
Για παράδειγμα από iherb έβρισκα το συστατικό huperzine a 21 ευρώ τις 120 κάψουλες,ενώ στο prozis κοστίζουν 12,70 οι 90 (ίδια mcg/κάψουλα). Η Haya Labs (μιας και ανέφερα το huperzine a) είναι μια εταιρία με καλή γκάμα προϊόντων,πάλι αμερικάνικη men,αλλά έχει εκτενές δίκτυο διανομής στην Ευρώπη και διατηρεί κάπως καλές τιμές,πάλι ανάλογα το προϊόν που θες.
Στην περίπτωση κάποιων συστατικών,μου έκανε καλό να ψάξω και αλλού,καθώς βρήκα τιμές καλύτερες από iherb. Βασικά τις είχε βρει και πριν τις τελευταίες εξελίξεις.. από iherb ψώνιζα μόνο ότι ήταν πιο φτηνό από Ε.Ε. ή δεν (πολύ)υπήρχε εδώ. Αναλόγως του τι ζητάς,υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις σε άλλες εταιρίες,πολύ πιο οικονομικές.

netwatcher

Για την ιστορία έχω ήδη κάνω και μια παραγγελία από bulkpowders η οποία έρχεται από UK. Προσωπικά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα σταματήσει πουθενά, παρόλαυτα θα αναφέρω την εξέλιξη για να έχουμε ιστορικό και από αυτό το πεδίο.

stefanos kap

Χάλασε το φαξ του τελωνείου και ξαχνούν να βρουν μια άλλη λύση να στείλουν τις έγκρισης  με ενημέρωσε η ΕΟΦ.

Τι κανουμε τωρα; Περιμένουμε άλλο έναν μήνα για να πληρώσουμε 32 ευρώ και απο πανω;

peter28

@giannis mtrs καταφερες και βρηκες αξιοπιστες πληροφοριες για την εταιρεια ΗΑΥΑ γιατι εγω το εψαξα και σταματησα τελευταια στιγμη την αγορα μου για haya

giannis mtrs

Δεν έχω αγοράσει ακόμη την εταιρία αυτή (Haya),έχω μείνει στο ότι έχει τα συμπληρώματα που θέλω σε καλές τιμές και σχετικά μεγάλη ποικιλία. Τι βρήκες; Καλό είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο..

peter28

αυτο ακριβως δεν βρηκα τπτ απο προδιαγραφες που ψαχνω πριν αγορασω συμπληρωματα

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 281 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:38 - 1481KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1143KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]