Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Απριλίου 08, 2010, 02:04:23 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

peter28

peter28

Πηρα τηλ. την evitamins στο τηλ.που εχει η ιστοσελιδα στο πανω μερος και τους ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση η παραγγελια μας να κολλησει στο τελωνειο και μου ειπαν ναι υπαρχει περιπτωσει γιατι ερχονται απο αμερικη κατευθειαν.

nik/os

μολις πηρα τα ελτα να ρωτησω γιατι μια παραγγελια που ηρθε στην Ελλαδα στις 31 Ιουλιου καθυστερει τοσο να φτασει σε μενα
με ενημερωσε ο υπαλληλος οτι πλεον περνανε τελωνειο ολα τα δεματα
γι υτο η καθυστερηση και θα υπρξει επιπλεον χρεωση

Θανάσης Αποστόλου

Ωχ αυτά είναι δυσάρεστα νέα Νίκο...

Όπως φαίνεται το τελωνείο μπαίνει ενεργά στο παιχνίδι των παραγγελιών από το εξωτερικό. Αυτός ήταν πάντα ο νόμος, απλώς δεν εφαρμοζόταν. Να δω βέβαια πώς θα τα βγάλουν πέρα με τον όγκο των δεμάτων, αν και θα είναι μεγάλος μόνο στην αρχή, αφού με αυτόν τον τρόπο θα αποθαρρυνθούν οι παραγγελίες από εξωτερικό...

Το συμπέρασμα που έχω καταλήξει ως τώρα, είναι ότι πλέον ΚΑΠΟΙΑ από τα δέματα θα περνάνε από τελωνείο, με αυτά τα κάποια να τα υπολογίζω περίπου ένα στα 7, με βάση δέματα που λαμβάνω και το τι γράφεται σε άλλα φόρουμ που επίσης συζητείται το θέμα (παρακολουθώ πολλά φόρουμ για το ζήτημα πριν το γράψω αυτό). Επίσης ο δασμός που επιβάλλεται μάλλον θα είναι σε χαμηλά επίπεδα, από 3 ευρώ έως 20 σε μεγάλα (ή ακριβά;) δέματα. Επίσης λόγω τελωνείου θα πρέπει για όσα δέματα περάσουν από αυτό, να υπολογίζουμε περίπου 15 μέρες επιπλέον καθυστέρηση κατά μέσο όρο.

Με βάση αυτό το δεδομένο, συνεχίζω να θεωρώ συμφέρουσες κάποιες αγορές από εξωτερικό, αλλά όπως είπα, αυτό είναι ρευστό και μπορεί να επιδεινωθεί, ή μπορεί να έχει ήδη αλλάξει και να μην το έχω καταλάβει.

Συμπέρασμα: Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη και το ρίσκο, και πράτει αναλόγως. Όπως έχω υποχρέωση πάντως, θα συμπληρώσω την αρχική δημοσίευση που την διαβάζουν πολλοί, με τα νέα μαντάτα... (πάντα την τροποποιώ όταν κάτι νέο σημαντικό μαθαίνω).

Νομίζω ότι από αρχές Σεπτέμβρη που όλα τα επαγγέλματα θα δουλεύουν στο φουλ (και των υπαλλήλων του τελωνείου... :() θα έχουμε πιο πλήρη εικόνα. Για ό,τι νεότερο σας συμβαίνει με τα δέματα, γράψτε εδώ μία ειδοποίηση, για να μαθαίνουμε εγκαίρως τι συμβαίνει. Πάντως τα δικά μου τελευταία νέα, είναι ότι παραλαμβάνω κανονικά (τελευταία παραλαβή, πριν 3 μέρες).

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

netwatcher

Τα δικά μου πάντως ακόμη να έρθουν (βασικά να σκάσει η όποια λυπητερή). Αν περάσουν αυτή τη φορά έτσι, έχω σταθεί πολύ τυχερός. Πάντως δεν θα μου φανεί περίεργο να μου σκάσει κανένα δέμα προς το τέλος του έτους. Όπως και να χει εννοείται ότι και εγώ θα αναφέρω εδώ ότι νεότερο σχετικά με τις δικές μου παραγγελίες.

maik32

Η παραγγελία μου, αξίας 43 ευρώ, στο iherb έφτασε στην Αθήνα σε πέντε μέρες, στις 28/6/2017. Σήμερα ήρθε συστημένη επιστολή από ΕΛΤΑ (Κέντρο διαλογής Αθηνών)  και ζητά τα πρωτότυπα δικαιολογητικά για την εισαγωγή ειδών που απαιτείται έγκριση από τον ΕΟΦ, και αποστολή τους με συστημένη επιστολή σε διάστημα 10 ημερών από σήμερα.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους με τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνουν. Υπάρχει και επικοινωνία με email που δεν το έκανα ακόμα. Επίσης πήρα τον ΕΟΦ, τμήμα εκτελωνισμού, που επίσης δεν το σηκώνει.

Υποθέτω ότι τα "πρωτότυπα δικαιολογητικά" είναι το email με τη παραγγελία.

Έχει κάποιος εμπειρία με "έγκριση από τον ΕΟΦ";

tsakvas

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα....έκανα για πρώτη μου φορά παραγγελία στην iherb, η παραγγελία αποτελούταν από 2 κουτιά συμπληρωμάτων διατροφής, 57 ευρώ το κόστος συνολικά, το δέμα έφτασε στις 3 Ιουλίου στην Αθήνα και τελικά σήμερα μου επιδόθηκε χαρτί με τα γνωστά (εκτελωνισμός, δικαιολογητικά από τον ΕΟΦ κτλ)....όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες, αλλά το τηλέφωνο στον ΕΟΦ που είναι υπεύθυνο για τέτοια ζητήματα δεν απαντά γιατί όπως μου είπαν (από άλλη υπηρεσία του ΕΟΦ) γίνεται κυριολεκτικά χαμός αφού πλήθος κόσμου προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους μια που τα τελωνεία όπως μου είπαν πλέον εδώ και 1 μήνα '' δεν αφήνουν να περάσει ούτε μύγα'' ...........κρίμα και ατυχία, δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν γνωρίζω αν πλέον συμφέρει να μπω σε αυτή την διαδικασία.....εσείς φίλοι μου που γνωρίζεται από αγορές παρόμοιων σκευασμάτων μέσω διαδικτύου υπάρχουν πάλι τέτοια θέματα αν το δέμα έχει αποσταλεί από  κατάστημα της Ευρωπαικής ένωσης;

SOTIRIS

το ιδιο προβλημα,με τον προηγουμενο κυριο...(iherb,εγκριση,κλπ) / παρακαλω,αν ξερει καποιος να μας πει υπευθυνα για το τελευταιο που εθιξε"τι γινεται απο καταστημα χωρας της ΕΕ"-εν προκειμενω απο Μ.Βρετανια -& αν υπαρχει "απαλλαγη" ανεξαρτητως κοστους,εχω βρει μερικα καταστηματα εκει κ επιφυλασσομαι να αναρτησω τις διευθυνσεις τους,αν βεβαια ολα ειναι καλα για εμας !

DOUMAS

Exω και γω το ιδιο προβλημα με τον εκτελωνισμο αφου μου ζητανε προσκομιση παραστατικων απο τον ΕΟΦ.
Φανταζομαι οτι η υπαρξη των παραπανω δικαιολγητικων δεν θα υπαρχει για τα περισσοτερα προιοντα απο τον Ε.Ο.Φ. και εως εκ τουτου δεν θα εναι δυνατος ο εκτελωνισμος.
Δεν ξερω τι θα γινει με τα χρηματα μας?Τετοια μεγαλη απροβλεπτη  απατη δεν θα μπορουσε να συμβει.
Ο μονος στοχος του μαδουρο ειναι η εξοικονομηση χρηματων και η εμποδιση εισαγωγης τετοιων προιοντων στην χωρα μας υστερα απο αντιδραση του φαρμακευτικου και ιατρικου κατεστημενου ,της βιομηχανιας της ασθενειας.
Δεν ξερω πως μπορουμε να αντιδρασουμε σε αυτη την φαση ωστε να μην χασουμε τα χρηματα μας...
Περιμενω απο καποιο φιλο που εχει παρομοιο προβλημα πληροφοριες,βοηθεια,ενημερωση,προτασεις .Τι λεει για ολα αυτα ο Θανασης Αποστολου?
Αραγε η i herb τι ξερει για αυτα τα προβληματα και πως μπορει να βοηθησει?

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 288 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:38 - 1481KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1182KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]