Πού διαφωνώ με την επιστημονική ορολογία

Ξεκίνησε από Θανάσης Αποστόλου, Νοεμβρίου 30, 2007, 09:28:40 ΜΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Θανάσης Αποστόλου

Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας για το άρθρο αυτό.
Το θεωρώ ως το σημαντικότερο που έχω γράψει.  
Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
http://skeftomai.gr/kapnisma/ar8ro003.html

Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!

dandrom

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο, είδα ότι είναι ότι πιο περιεκτικό και ουσιαστικό έχεις γράψει.
Τελικά, από άγνοια πάσχουμε!!!
Όχι από στερητικά σύνδρομα...

deimos

συμφωνω και θα ξαναπω οτι το βιβλιο ειναι ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ...

dhmhtrhs42

Αγαπητέ  Θανάση , εγώ  απαντώ  τώρα  κυρίως  γιατί αυτόν  τον  καιρό  διαβάζω ένα  καταπληκτικό  βιβλίο , παραθέτω  το  σχετικό  link : http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0060336 . Έχει  τίτλο , ΟΧΙ  ΔΕΝ  ΕΝΝΟΟΥΣΑ  ΑΥΤΟ ,και  πραγματεύεται  την σωστή   χρήση  του  προφορικού  λόγου  στα  συνομιλητικά  σήματα που  εκπέμπουμε  ο  ένας  άνθρωπος  στον  άλλο  στίς  καθημερινές  σχέσεις  μας .Η φύση  της  δουλειάς  μου  η  οποία  αφορά  και  την  διαχείριση  ανθρώπινου  δυναμικού  αλλά   και  η  τάση  μου  για αυτοβελτίωση  όσο  μπορώ  του  εαυτού  μου με  ωθεί  στο  διάβασμα  και  πολλών  βιβλίων , κυρίως  ψυχολογίας .Χωρίς  να  μακρηγορώ  συμφωνώ  απόλυτα  με  το  άρθρο  σου σχετικά  με  την  ορθή  και  ξεκάθαρη  διατύπωση  μιάς  κατάστασης , ειδικά  στο  γραπτό  λόγο  που  δεν  αλλάζει και  που  πολλές  φορές  μιά  λάθος  λεξούλα  αλλάζει  όλο  το  νόημα και  σκεπτικό.Χαιρετώ  :wave:
-Μην ψάχνετε την οδό για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι η οδός. Dr. R. CARLSON

Browser ID: smf (is_webkit)
Πρότυπα:4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Υπο-πρότυπα:6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Αρχεία γλώσσας:8: index+Modifications.english (default), index+Modifications.greek (default), Post.english (default), Post.greek (default), Editor.english (default), Editor.greek (default), Drafts.english (default), Drafts.greek (default).
Φύλλα στυλ:4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Ονόματα άγκιστρων: 187 (εμφάνιση)
Συμπεριλαμβανόμενα αρχεία:39 - 1526KB. (εμφάνιση)
Χρήση μνήμης: 1050KB.
Κουπόνι: post-login.
Επερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν: 26.

[Εμφάνιση επερωτημάτων]