ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Διάφορα θέματα για το κάπνισμα

είναι πάντα απαραίτητη η ισχυρή αποφασιστικότητα;

(1/2) > >>

Θανάσης Αποστόλου:
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ: http://skeftomai.gr/kapnisma/ar8ro006.html

Θα έλεγα ότι είναι κάπως εξεζητημένο το θέμα..
Μπορείτε όσοι θέλετε να το σχολιάσετε.

dandrom:
Ήρθα σήμερα στο γραφείο ορεξάτη να επικοινωνήσω με όλους εσάς εδώ μέσα και κυρίως με το Θανάση (μας) και ... ουπς βρήκα το θέμα που θα άνοιγα!
...να θυμίσω ότι έχω διαβάσει το βιβλίο ...δεν ξέρω πόσες φορές... Μετά από πολλές αναγνώσεις τσεκάριζα με χρωματιστά μολύβια τα σημεία που με ενδιέφεραν και τα ξαναδιάβαζα. Τα ξαναδιάβαζα, τα αντέγραφα, τα επαναλάμβανα… και ξανά από την αρχή!
Το βράδυ έκανα την «προσευχή μου» και από το πρωί συνειδητά  πια, κάπνιζα αντιλαμβανόμενη το ανούσιο του καπνίσματος με το «χάπι ενόχλησης».
Ήξερα ότι πλησιάζει το τέλος του τσιγάρου για μένα αλλά το άφησα ρευστό το πότε θα γινόταν.
Την Παρασκευή το βράδυ ενώ πίνω καφέ με μια φίλη και έχει φτάσει στο μέσο το τσιγάρο που καπνίζω, της λέω: Σου το είπα; Κόβω το κάπνισμα. Αυτό είναι το τελευταίο τσιγάρο που κάνω!
Σήμερα είναι πια Δευτέρα και το τσιγάρο είναι παρελθόν.
Το θέμα που θα άνοιγα είναι ότι δεν χρειάζεται ισχυρή αποφασιστικότητα εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει την αλήθεια!
...συνεχίζω την ιστορία μου στο θέμα: «Έτσι τα κατάφερα»…
 :wave:

deimos:
πιστευω αυτο που χρειαζεται ειναι το ανοικτο μυαλο που που επεξεργαζεται πρωτα,πριν να αποθηκευσει ή να απορριψει κατι...

katia:
Ο άντρας μου που το έκοψε εδώ και ένα εξάμηνο, λεει ότι θέει αποφασιστικότητα ισυρή θέληση και πείσμα και για να το κόψεις αλλά και για να μην καπνίσεις. Λέει ότι τις φορές που ήθελε να καπνίσει έλεγε αποφασιστικά όχι δεν θα το κάνω. Χωρίς να γνωρίζει όλα αυτά που γνωρίζουμε όσοι διαβάζαμε περί ψευδαισ΄θησεων. Σε εκείνον λέει ότι αυτό μέτρησε.

dhmhtrhs42:
Συμφωνώ  και  πάλι  μαζύ  σου  Θανάση , ο  λόγος  που  σχολιάζω  τώρα  τα  άρθρα  σου  είναι   ότι  πήρα  επιτέλους ... τριήμερη  άδεια  απο  την  δουλειά  μου  :wave:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version