ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Ψωμί και ζύμες ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ

"βρωμόψωμο"

(1/1)

Tzo:
Γεια σε όλους!
Ανακατέυω νιφάδες βρώμης (3κουτάλια ολόκληρη και 3 κουτάλια αλεσμένη με ενα ποτηρι νερό ή γάλα, προσθέτω λίγο αλάτι. Γίνεται ενας  σχετικά ρευστός χυλός. Τον ρίχνω σε λαδοκολλα και τον απλώνω να ειναι ομοιομορφος παντου. Ψηνω στον αέρα μέχρι να δω ότι έχει σταθεροποιηθεί και να πάρει χρωμα. Το κοβω σε τετραγωνα κομματια και το χρησιμοποιω σαν ψωμι με καποιο τυρι ή γαλοπούλα.

Σπαρτακ Κιτα:
  καλά κανείς  ώμος που το ψήνεις στον αέρα δεν κατάλαβα

Tzo:
Καλησπερα,
στο φουρνο εχει επιλογη για ψησιμο στον αερα. Εινια χρησιμο γιατι μπορεις να ψηνεις ταυτοχρονα σε τρεις σχαρες. :-)

Navigation

[0] Message Index

Go to full version