ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Έτσι τα κατάφερα!

52 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ.

(1/3) > >>

ΛΙΛΗ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΛΗ 38 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ..ΔΙΑΝΥΩ 52 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΛΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ..ΧΑΖΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ.
 ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ..ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ..ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΛΘΑ, ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ.ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ..ΜΠΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΠΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΗ ΝΕΡΟ..ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΑΥΓΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΙΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ..


Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ..

Σπαρτακ Κιτα:
Γεια σου Λίλη επειδή έχεις καταλάβει το νόημα δεν θα σου γράφω πολλά. Εσύ είπες η υγεία μας ανοίγει πρόσθεσε και τη ελευθερία. Απο δω και πέρα να μην παζαρέψεις την απόφαση που πήρες να μην το βλέπεις σαν στέρηση αυτό που δεν πέρνεις 52 ημέρες. Μπράβο!!!

ΛΙΛΗ:
ορκιστηκα στον εαυτο μου πως τπτ δεν θα με κανει να πεσω  στις παλιες κακιες συνηθειες.Το μονο που μου προσφερε ολα αυτα τα χρονια ηταν ενα ΤΙΠΟΤΑ.Ευχαριστω πολυ.Σιγουρα δεν ειναι ευκολο να προσπαθεις να βγαλεις ξαφνικα μια συνηθεια 23 ετων.Ομως ο ανθρωπος ολα τα μπορει αρκει να πιστεψει σε εκεινον.Ο δρομος ειναι μονοδρομος σε τετοιες περιπτωσεις και πρεπει να παρθει μεχρι το τελος.

Θανάσης Αποστόλου:
Γεια σου Λιλη!

έχεις τα θερμά μου συγχαρητήρια για τους 2 πρώτους μήνες της ελευθερίας σου. Βλέπω ότι έκανες πολύ δυνατή εκκίνηση στην κούρσα για ελευθερία. Σίγουρα θα έχεις επισκέψεις του πειρασμού αλλά αξίζει να κρατήσεις στέρεη την υπέροχη προσπάθεια και να γυρίσεις οριστικά σελίδα στη ζωή σου. Εύχομαι το γρηγορότερο να μεταβείς στην παγερή αδιαφορία για το κάπνισμα, από αυτή που διακατέχεται και κάθε μη καπνιστής!

ΜΠΡΑΒΟ!

ΛΙΛΗ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...(ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΩΡΑ!!).Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΗ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΑΝΟΗΣΙΑ ΗΤΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ.ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. :))

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version