ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Έτσι τα κατάφερα!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!

<< < (2/2)

IO:
Ηλέκτρα, αυτό το στάδιο που περνάς τώρα το πέρασα αρκετές φορές κι εγώ. Είναι πράγματι δύσκολο: είσαι και δεν είσαι καπνιστής, είσαι και δεν είσαι μη καπνιστής. Ένα μαρτύριο! Αλλά πρέπει να περάσεις και από αυτό. Δυστυχώς κάποιοι, και μάλλον και εσύ ανήκεις σε αυτούς, πρέπει να αποτύχουν κάμποσες φορές μέχρι να φτάσουν στην επιτυχία. Πίστεψέ με όμως, αν είσαι σίγουρη ότι θες να το κόψεις τελικά θα τα καταφέρεις. Κι αυτό θα γίνει μόνο όταν πεις: Ποτέ ξανά τσιγάρο στο στόμα μου!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα να ζήσεις τη στιγμή που θα βάλεις οριστικό ΤΕΡΜΑ!

ILEKTRA:
Γεια σας και παλι!!!! :wave:
Θα σας παω τα νεα μου που ειναι πολυ ευχαριστα απο την μερα που σας εγραψα δεν εχω ξανακαπνισει, το καλο ειναι οτι ουτε που το σκεφτομαι καθολου λες και δεν καπνιζα ποτε....περιεργο ε??βεβαια το ξερω οτι δεν πρεπει να ενθουσιαζομαι ας περασουν πρωτα καποιοι μηνες αλλα δεν με ενοχλει καθολου!!!!fofe εχεις απολυτο δικιο οταν καπνίζουμε θέλουμε να μην καπνίζουμε,και όταν δεν καπνίζουμε θα θέλαμε να καπνίζουμε και οτι πρεπει να νιωθουμε την ελευθερια απο την πρωτη στιγμη....αλλα το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια και εγω μαλλον ειμαι σαν την  Ιωαννα πρεπει να αποτυχω για να πετυχω το ποσες φορες θα το δουμε....κοριτσια σας ευχαριστω πολυ θα μπω να σας ξαναπω τα νεα μου!!!!!

ILEKTRA:
Γεια σας και παλι και καλο μηνα σε ολους!!!!
μπηκα να σας γραψω τα νεα μου που ειναι πολυ καλα...κλεινω μηνα ακαπνη τελειως :)!!!!χαιρομαι τοσο πολυ δεν το περιμενα......δεν το σκεφτομαι καθολου,βγαινω για ποτο ολοι οι φιλοι μου ειναι καπνιστες αλλα δεν με ενοχλει καθολου!!!!!φυσικα οι σηρεινες υπαρχουν η οταν χαλαρωνω μετα απο μια κουραστικη μερα φυσικα και σκεφτομαι αχ να ειχα ενα τσιγαρακι αλλα, απλως αγνοω την σκεψη μου!!!!!!ειχα και γενεθλια εχτες μπηκα στα 29...πιστευω πως εκανα το καλυτερο δωρο στον εαυτο μου.....καλη συνεχεια σε ολους....δεν ειναι τιποτα απλως οπως λεει ο φιλος μας ο Θανασης μην αμφισβητησετε ποτε την αποφαση σας!!!! :wave:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version