ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Έτσι τα κατάφερα!

Πέτρος - καλώς σας βρήκα

<< < (5/6) > >>

Marina:
Συγχαρητήρια Πέτρο!!!
 =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!=
Κι εγώ είμαι στα 2,5 χρόνια!! Και είναι υπέροχα!!!

IO:
Πέτρο σε θαυμάζουμε όλοι οι μαθητευόμενοι!!!
Εύχομαι να πανηγυρίζω κι εγώ και να νιώθω περήφανη από τα συγχαρητήρια των μελών του φόρουμ!
ΕΥΓΕ!!!

coniliakis:
τέλειος είσαι φίλε! Εύχομαι να παρατήρησες βελτίωση και σε άλλες καταστάσεις στη ζωή σου.. γιατί πραγματικά αλλάζει η ζωή σου, όχι τόσο στην πράξη όσο στον τρόπο που την αντιλαμβάνεσαι.

Τέλεια τα σχόλια για τα όνειρα... τα οποία έβλεπα και εγώ και ίσως τις πρώτες μέρες να τα αποζητούσα. (κάπνιζα τόσο πολύ στον ύπνο μου που το πρωί το είχα χορτάσει...!!) μηχανισμός άμυνας;  =worship=

Petros Electron:
Δεν μετράω τον χρόνο πια.. είμαι περίπου 4,5 χρονιά άκαπνος.. Δουλέψτε το υποσυνείδητο έχει μεγαλη σημασία στην όλη προσπάθεια.. εγώ το εχω πείσει πλέον... ότι δεν είχα καπνίσει πλέον πότε στην ζωή μου πριν!  =yes!=

Καλή δύναμη στους νέους & νέες της παρέας!   :victory:

Petros Electron:
Πρόσφατα έκλεισα τα 6χρονια!  =yes!=
Δεν τα μετράω πια, -απλα τα αναφέρω για να παίρνετε δυνάμεις οσοι το εχουν κοψει πρόσφατα!-.
Αισθάνομαι πλεον σαν να μην εχω καπνίσει ποτε μου.. Λίγες φωτογραφίες παλιες που εχω με το τσιγάρο στο χερι απλα μου το θυμίζουν.. Χαιρομαι γιατι καταφερα και έπεισα και εναν παιδικό μου φιλο να το κοψει (ειναι στα 2-2,5χρονια διακοπής).

 Γενικά δεν ασχολούμαι με τους καπνιστές "πρήζοντας" τους να το κόψουν, απλα τους λεω οτι είναι και θέμα θέλησης. Φυσικα παιζει και ρολο να μην καπνίζει και ο/η σύντροφος σου και έμενα ευτυχώς η γυναικά μου δεν εχει καπνίσει πότε! Αυτο ηταν μεγαλη βοήθεια για εμενα!.

Δηλαδή πρέπει να θέλεις πραγματικά να το κόψεις και να το πάρεις απόφαση, και φυσικα οταν ξεκινήσεις πρέπει να "πείσεις" το υποσυνείδητο. Εγώ εκει στηρίχτηκα και βγηκα για 6 χρόνιες νικητής! 

Ευχομαι καλη συνεχεια σε όλους/λες  που κανουν την προσπάθεια διακοπής και καλή δύναμη!  =thumb=

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version