ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Έτσι τα κατάφερα!

Πέτρος - καλώς σας βρήκα

(1/6) > >>

Petros Electron:
Καλημερίζω όλη την παρέα.
Ονομάζομαι Πέτρος και είμαι 31 ετών. Κάπνιζα από 16 ετών και συστηματικά από τα 19. Μέσος όρος 1 με 1/5 πακέτο την μέρα.
 Είχα κάνει 2 αποτυχημένες προσπάθειες διακοπής στην ζωή μου. Η πρώτη ήταν 4 μήνες και η δεύτερη περίπου 6 μήνες. Και στις 2 διακοπές που έκανα ξανακύλησα και φυσικά το μετάνιωσα.
Όμως πάντα μέσα μου είχα την σκέψη ότι θα ξαναπροσπαθήσω. Δεν ήθελα όλη μου την ζωή να είμαι “παγιδευμένος” στην νικοτίνη και σε βρώμικους καπνούς.
 Είχα αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό οργανώνοντας στο μυαλό μου, να κάνω μια 3η προσπάθεια.
Έψαχνα μια μέρα στο ιντερνετ και έπεσα στην σελίδα σας. Διάβασα το ηλεκτρονικό βιβλίο και πριν τελειώσει ή ανάγνωση του, έκανα και το τελευταίο μου τσιγάρο. Είμαι στην 4η βδομάδα διακοπής.
Πήρα και το βιβλίο στην χάρτινη έκδοση όπου κυριολεκτικά εντυπωσιάσθηκα από τις συμβουλές που δίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συγγραφέα κ. Θανάση. Πραγματικά το βιβλίο σε συνδυασμό με την θέληση είναι ένα πολύ καλο “όπλο” για την διακοπή του καπνίσματος.
Απολαμβάνω εδώ και λίγες εβδομάδες την ελευθέρια μου, και την νέα ζωή μου. Να είστε καλά.
Θα τα ξαναπούμε.

deimos:
καλως ορισες στην παρεα μας Πετρο...

Marina:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!
 =yes!=  =yes!=  =yes!=  =yes!=   =yes!=

Θανάσης Αποστόλου:
Γεια σου Πέτρο!
Πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι τα κατάφερες. Είμαι σίγουρος ότι είσαι ευαίσθητος στον πειρασμό του ξανακυλίσματος γι αυτό έχε υπόψη σου ότι δεν υπάρχει το κάπνισμα μίας βραδιάς ή ενός δίωρου. Η πρόκληση για εσένα είναι να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου και να κλείσεις αυτό το θλιβερό κεφάλαιο που λέγεται κάπνισμα, πριν μπορέσει να σε πλήξει αποφασιστικά.

Έχεις πολύ χρόνο φίλε μου μπροστά σου και ευτυχώς είναι πάρα πάρα πολλά αυτά που έχεις να κερδίσεις αν μείνεις συνεπής στην ωραία απόφασή σου.

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ αυτή τη φορά! :victory:  

Petros Electron:
Καλώς σας βρήκα Deimo και Μαρίνα
Ευχαριστώ για την ευχή Θανάση.
Πάντα πιστεύω ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος του ξανακυλίσματος, όμως….
αυτή την φορά η διακοπή μου από το τσιγάρο είναι διαφορετική.
Δεν λυπάμαι όπως τις προηγούμενες φορές, δεν νιώθω ότι έκανα κάποια θυσία, δεν κρύβομαι από τους καπνιστές όπως έκανα ποιο πριν…..και δεν μετράω τον χρόνο. Είμαι αισιόδοξος και κοιτάω να είμαι και cool. Δεν ξέρω γιατί αλλά όποτε πλέον βλέπω κάποιον να καπνίζει, νιώθω όλο και ποιο καλύτερα που δεν καπνίζω εγώ !.
Κάθε βράδυ επιβραβεύω τον εαυτό μου και κάθε πρωί ξυπνάω με την αυτοπεποίθηση του να μην καπνίσω –όχι μόνο για την υπάρχον μέρα – αλλά ποτέ ποια !. Λίγο με το ποτό δυσκολεύομαι για αυτό και κοιτάω να το αποφεύγω.. Ωστόσο προσπαθώ να δουλέψω το υποσυνείδητο για είμαι έτοιμος όταν το συνειδητό θα έχει κουραστεί!
Καλό σας βράδυ

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version