ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Συμπληρώματα Διατροφής

Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

<< < (66/66)

Θανάσης Αποστόλου:
Μετά από πολύ καιρό, φτιάχνω μία παραγγελία στην iherb. Βλέπω ότι έχει συγκεκριμένο όριο βάρους (1,8 kg) για παραγγελία με τον τρόπο Delivery by Local Post Plus. Η άλλη μέθοδος είναι η DPD και είναι αρκετά ακριβή.

Μου κάνει εντύπωση που έβγαλε δωρεάν μεταφορικά (!) και "προπληρωμένο κόστος τελωνείου μόνο 10€.

Και σκέφτομαι: Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Η ερώτηση που έχω είναι: Έχει κανείς παραγγείλει με "Delivery by Local Post" και να του ήρθαν όλα μια χαρά;

giannis mtrs:
Καλησπέρα, είχα παραγγείλει τότε που είχα κάνει το post, με "Delivery by Local Post" 53€ 3 συμπληρώματα με δωρεάν έξ.αποστ. και προπληρωμένα τα του τελωνείου. Η παραγγελία έφτασε Ελλάδα μέσα σε 1 βδομάδα,αλλά τα ΕΛΤΑ έχουν θέμα, οπότε τα τελευταία χρειάστηκαν άλλο έναν μήνα να μου τα στείλουν. Επίσης μου ζήτησαν 19 ευρώ (!!) για τελωνείο, τα οποία με τη σειρά μου τα ζήτησα (ευγενικά) από το iherb ως refund. Δέχτηκαν να μου κάνουν refund (as one time courtesy),αλλά ακόμα να τα δω στον λογαριασμό μου. Περιμένω να περάσουν οι 35 μέρες που αναφέρουν ως διορία για να επιστραφούν τα χρήματα.
Με λίγα λόγια, ως τη στιγμή που είχα κάνει την παραγγελία υπήρχε θέμα και με το τελωνείο, παρόλο που το είχα προπληρώσει, αλλά και με τα ΕΛΤΑ, τα οποία καθυστερούν τραγικά. Όλα τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά, όπως τα ξέρουμε.

Θανάσης Αποστόλου:
Ετοιμάζω μία παραγγελία iherb.

Παράγγειλε κανείς πρόσφατα; Και με ποιον τρόπο; Υπήρξε κανένα θέμα τελωνείου;

Επίσης όποιος θέλει ας μου γράψει τον κωδικό του, για να τον βάλω στο καλάθι μου, ώστε να κερδίσει έκπτωση σε μελλοντική του αγορά (γιατί να χαρίζουμε λεφτά στην ήδη πλούσια εταιρία;).

Επίσης:
Προσεχώς αυτή η δημοσίευση θα "νοικοκυρευτεί" με μαζική διαγραφή παλιών και νεότερων δημοσιεύσεων, ώστε να μείνουν λίγες και χρήσιμες για τον μελλοντικό επισκέπτη. Επίσης θα ανανεώσω τις προτεινόμενες πηγές που μπορεί κάποιος να αγοράσει φθηνά συμπληρώματα, γιατί βλέπω ότι και στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να προσφέρονται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λογικές τιμές!

Μέσα στις διακοπές του πάσχα ή αρχές του καλοκαιριού θα γίνει το "νοικοκύρεμα" της δημοσίευσης. :)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version