ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Συμπληρώματα Διατροφής

Whey, πρωτεΐνη ορού, (γαλακτοπρωτεΐνη) - Oδηγός αγοράς

<< < (2/7) > >>

Θανάσης Αποστόλου:
φαίνεται καλό προϊόν σε 1η ματιά. Ξέρεις πόσο είναι τα μεταφορικά πχ. για την πεντάκιλη συσκευασία; Πριν αρκετά χρόνια είχα παραγγείλει από καταστήματα ευρώπης. Τελευταία χρόνια όμως σταθερά από iherb..

tsiblinio:
http://www.thehut.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html
Κωδικους για εκπτωση εδω http://www.hotukdeals.com/vouchers/thehut.com
Σε μενα επιασε το NEWB15 με 15% για την 1η φορα.
Μεταφορικα δεν εχει απο 15 ευρω και πανω. Απο 100 και πανω τα στελνει δωρεαν με ACS σε 5 εργασιμες.
Μονο κιλου και 2,5 κιλων συσκευασιες εχει. Γευσεις ολες.

Θανάσης Αποστόλου:
Καλή τιμή, για ένα προϊόν που φαίνεται καλό, στην άγευστη εκδοχή του. Έκανα αναγωγή σε δολάρια για να συγκρίνω με iherb και βγήκε 66$ τα 2,5 κιλά. Η αναγωγή αυτή δείχνει μεν καλή τιμή, αλλά όχι και πολύ καλύτερη από Iherb όπως αρχικά νόμιζα.. Μπορεί στο μέλλον να δοκιμάσω μία παραγγελία.  ::cool::

tsiblinio:
Με κωδικο που τσεκαρα τωρα ( DDSN ) την βγαζει τελικη 31 ευρω και κατι η 44 δολ. τα 2 κιλα (2x1) αν ειδα σωστα. Μεταφορικα δεν εχει για παραγγελιες εως 2 κιλα ( για παραπανω 10 ευρω με tracking ) και απλο ταχυδρομειο. Αντιστοιχα η NF θελει τουλαχιστον 70 δολ περιπου (συν μεταφορικα , μειον ενδεχομενες εκπτωσεις ) 2Χ908 γρ. Ισως ειναι πιο κοντα στα οικονομικα δεδομενα της Jarrow ( την οποια εχεις επισης προτεινει και θεωρω και εγω πολυ καλη επιλογη ).

Benjamin:
Καλησπέρα διάβαζα το ποστ σου, πολύ ενδιαφέρον και παρατήρησα κάποιες διαφορές με άλλα κείμενα στο ίντερνετ σχετικά με καζεινη συμπυκνωμένη ή απομονωμένη πρωτείνη. Παρόλα αυτά θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα. Είμαι 23  και γυμνάζομαι καθημερινά στο γυμναστήριο με βάρη κτλ και σκέφτομαι να αναζητήσω πρωτείνη ως συμπλήρωμα διατροφής, καθώς μετά την προπόνηση συνήθως παραλείπω το γεύμα μου. Δεν έχω ιδέα για το ποια πρέπει να αναζητήσω και θέλω κάτι 100% φυσικό χωρίς βλαβερά πρόσθετα κρεατίνες ή κάτι παρόμοιο και σχετικά οικονομικό. Τι θα με συμβούλευες?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version