ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Συμπληρώματα Διατροφής

Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

<< < (2/66) > >>

Θανάσης Αποστόλου:
μια χαρά θα είσαι captain! Δεν κολλάνε στο τελωνείο από iherb. Δε έχω ακούσει από κανέναν ότι του κόλλησαν. Οπότε μπορείς να προχωρήσεις κανονικά στην παραγγελία έτσι όπως σου το βγάζει.

Μιας και αναφέρεις τη χλωρέλλα, να πω ότι τη θεωρώ καταπληκτική και πολύ αποτοξινωτική τροφή. Είναι "ξαδέρφη" της σπιρουλίνας η οποία είναι πιο γνωστή στο ευρύ κοινό..

Η συσκευασία που προτιμώ εγώ λόγω άριστων προδιαγραφών αλλά και τιμής, είναι της yaeyama. Μία τεράστια συσκευασία του ενός κιλού, μόνο 54$.  Προσεχώς θα γράψω κάτι πολύ εκτενές για αυτή την σούπερ τροφή.

captnemo:
Θανάση σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Η clorophyll  και chlorella που θέλω να παραγγείλω(μαζί με ένα φίλο) είναι σε δισκία,έχει διαφορά(σύσταση) με τη σκόνη;
Η συνδυασμένη λήψη clorophyll  και chlorella είναι σωστή;Σε δερματικό πρόβλημα(πιτυρίαση-ακμή) πιστεύεις θα βοηθήσει;
Επίσης φίλος που έχει πρόβλημα με άγχος και ροχαλητό,τι θα πρότεινες;
Επειδή είσαι γνώστης του αντικειμένου,οποιαδήποτε πρόταση και οτιδήποτε άλλο καλοδεχούμενο!!

Θανάσης Αποστόλου:
θα σου πω συνοπτικά κάποιες απαντήσεις, αλλά δε θα επεκταθώ γιατί θα ξεφύγουμε απ' το θέμα.


--- Quote ---Η clorophyll  και chlorella που θέλω να παραγγείλω(μαζί με ένα φίλο) είναι σε δισκία,έχει διαφορά(σύσταση) με τη σκόνη;
--- End quote ---

όχι, είναι ακριβώς η ίδια σύσταση. Η γεύση της χλωρέλλας δεν είναι ενοχλητική αλλά ούτε και απολαυστική θα έλεγα.. Τη σκόνη την ανακατεύεις λίγο στο νερό και πίνεις. Καλή ώρα για τη χλωρέλλα είναι κανά μισάωρο πριν το γεύμα, αλλά και άλλες ώρες με άδειο ή γεμάτο στομάχι.



--- Quote ---Η συνδυασμένη λήψη clorophyll  και chlorella είναι σωστή;Σε δερματικό πρόβλημα(πιτυρίαση-ακμή) πιστεύεις θα βοηθήσει;
--- End quote ---
πιθανότατα! αν και δεν έχω ασχοληθεί ειδικά με αυτό το θέμα. Πάντως εγώ χλωροφύλλη δε θα έπαιρνα ως συμπλήρωμα. Η απόλυτη λύση στο θέμα της χλωροφύλλης είναι η ... φρέσκια..! Και ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτή είναι το σιταρόχορτο! και συγκεκριμένα ο χυμός του. Μπορείς πολύ εύκολα να καλλιεργήσεις ακόμα και μέσα στο σπίτι. Είναι μία πραγματικά σούπερ τροφή που προσφέρει τόσα πολλά, που χρειάζεται πολύ μεγάλο κείμενο για να γραφτεί, γι αυτό θα δημοσιεύσω ένα εκτενές σχετικό θέμα προσεχώς. Στο ίντερνετ πάντως υπάρχουν πολλές πληροφορίες και βίντεο. Ρίξε μια ματιά. Ο σπόρος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι ποικιλίας "kamut" και μπορείς να παραγγείλεις από αυτό το ελληνικό ηλ. κατάστημα. Μία παραγγελία έχω κάνει από αυτούς και μου ήρθανε όλα μια χαρά.



--- Quote ---Επίσης φίλος που έχει πρόβλημα με άγχος και ροχαλητό,τι θα πρότεινες;
--- End quote ---
Ροχαλητό δεν ξέρω, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ένας ΟΡΛ θα βοηθούσε.. Να τσεκάρει την αναπνοή από τη μύτη αν λειτουργεί σωστά. Άγχος: Μεγάλο θέμα μπορεί να έχει κυρίως ψυχολογική ή κυρίως σωματική αιτία. Από συμπληρώματα έχω δημοσιεύσει εδώκάποια που βοηθούν πολύ στην ψυχολογική πίεση.

captnemo:
Εγώ αγοράζω μόνο από iherb,είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα(τελωνείο,καθυστέρηση,κακή συσκευασία,κ.ά.).
Δεν νομίζω να δοκιμάσω από κάπου αλλού,για πιο λόγο άλλωστε;Να είναι καλά ο Θανάσης που μου το πρότεινε!!

htsopelas:
εγω παιδια σωθηκα με τις παραγγελιες απεξω!


Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version