ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Διάφορα θέματα για το κάπνισμα

Αγιος Αθανασιος ο Τσιγαροκτονος

(1/1)

deimos:
Θαναση θελω να σε ευχαριστησω για το καλο που μου χεις κανει με το
να προσφερεις τις γνωσεις σου χωρις να αποκρυπτεις τιποτα.Με την Αντικαπνιστικη σου Βιβλο με εχεις βγαλει απο το σκοταδι και την μιζερια και με εχεις βαλει σε ενα φωτεινο και χαρουμενο δρομο.Πιστευω οτι δικαιως σε αποκαλω Αγιο Αθανασιο τον Τσιγαροκτονο...
Εφτιαξα μαλιστα και εικονα...
Και παλι σε ευχαριστω...

Θανάσης Αποστόλου:
χαχαχαχα εσύ ρε φίλε θα με κάνεις ψώνιο!  :color: :oops:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την εικονίτσα! Θα ήμουν αυτό που λες αν τα κατάφερνα με κάθε καπνιστή, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι!

Τσιγαροκτόνοι είστε εσείς, ο καθένας στη ζωή του. Το πιστεύω απόλυτα αυτό μιας και ο καθένας μας είναι ο μόνος υπεύθυνος για την έκβαση της προσωπικής του μάχης. Αυτός σηκώνει το βάρος της μεγάλης απόφασης, την πίεση, άρα και χρεώνεται τη δόξα.  :)

Το βιβλίο μπορεί να είναι όμως μία καλή πυξίδα, για να μη χανόμαστε και δαπανάμε τις δυνάμεις μας σε λάθος μονοπάτια...

Marina:
deimos
=yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!= =yes!=
Άπαιχτο!!!
Θανάση το αξίζεις... Έχεις δίκιο ότι πρέπει κάποιος να το θέλει, αλλά το να του δείξει κάποιος τον σωστό δρόμο... είναι πολύ σημαντικό!!!
Εμείς όλοι το καταλαβαίνουμε!!
 =worship= =thumb= =worship= =thumb= =thumb=

Navigation

[0] Message Index

Go to full version