ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Συμπληρώματα Διατροφής

παραγγελία στην evitamins.com & την iherb παρά τα capital control!

<< < (2/15) > >>

angelmus:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αν και δεν εχω καταλαβει ακομα αν η iherb εστελνε παντα με fedex. Σας παραθετω την απαντηση που ειχα
απο την iherb στο ηλεκτρονικο μου ταχυδρομειο σημερα το πρωι...

" Thank you for choosing iHerb. Upon checking, I apologize that your order is already shipped and we are not able to modify the shipping. Also, please note that we only have FedEx airmail shipping method for shipping orders to Greece."

Οποτε μαλλον η' η iherb εστελνε παντα με fedex η' το κανει απο εδω και μπρος.?
Πιστευω να ειναι ετσι και να μην εχω και εγω και αλλοι θεμα στο τελωνειο, γιατι η fedex δεν αστειευεται με παραγγελιες απο Αμερικη!
Θα ξαναγραψω εδω οταν εχω νεοτερα η' οταν λαβω την παραγγελια.
Καλη συνεχεια!

tsiblinio:
Ετσι ειναι "συντεκνε" οπως τα λες...μην ανησυχεις ομως... 30/9 περασα "αερα "μια παραγγελια λιγο πιο κατω απο τα 50 αμερ. φραγκα. 1/10 με ενημερωσαν οτι τα εστειλαν με την  εταιρεια που αναφερεις ...
Shipped via:
FedEx-GlobalMailLt
 
Estimated Delivery:
October 08, 2015 - November 05, 2015
 
Tracking:
Unfortunately, FedEx-GlobalMailLt does not have a tracking system.
Σε 2 εβδομαδες ο ταχυδρομος τα ειχε στην πορτα μου ( Αν. Μακεδονια)...
Στο μνμ ομως επιβεβαιωσης που μου εστειλαν αμεσως μετα την παραγγελια με ενημερωναν οτι...
Order Details
Date of order:
September 30, 2015 15:27
 
Ship via:
Airmail
 
Estimated Delivery:
October 13, 2015 - November 10, 2015
Τωρα τι κουλο (η κουζουλο για σενα ) ειχε γινει δεν καταλαβα ποτε μου....το θεμα ειναι οτι ολα εξελιχθηκαν ομαλα...
Εχω μονο μια αμφοβολια για την περιπτωση του τελωνειου , οταν αφορα δεματα απο αμερικη που ερχονται βορεια η νοτια Ελλαδα ( τα πρωτα πιανουν Θεσ/νικη ενω τα 2α Αθηνα αν γνωριζω σωστα...).
Αυτα τα λιγα. Ελπιζω να βοηθησα...
Τους χαιρετισμους μου στην ομορφη Κρητη...

gatopardos:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Παιδιά παράγγειλα πριν μερικές ημέρες κάποιες βιταμίνες από την iherb όπως έχω κάνει 4 φορές στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν και διαβάζοντας τις τελευταίες καταχωρήσεις εδώ σχετικά με τον τρόπο αποστολής πήγα στα μηνύματα της iherb στο email μου και πρόσεξα ότι μου τις έχει στείλε με την Fedex και τρελάθηκα γιατί εγώ μέχρι την τελευταία φορά τις παρέλαβα από ταχυδρομείο χωρίς κανένα πρόβλημα εκτελωνισμού και η συνολική παραγγελία είναι 48,98$ και αν μου ζητήσει η Fedex τέλη και έξοδα εκτελωνισμού δεν θα τις παραλάβω και θα στείλω email παραπόνων στην iherb γιατί στις επιλογές αποστολής για Ελλάδα έχει μόνο μία και μέχρι την τελευταία φορά έπαιρνε τις παραγγελίες μου με ειδοποίηση με χαρτί από τα ΕΛΤΑ.Τι γίνεται ρε παιδιά ξέρει σίγουρα κανείς?μπλέξαμε και θα χάσουμε τα 48,98$?γιατί εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ έξοδα εκτελωνισμού η οτιδήποτε άλλο έξοδο από το σύστημα που γνώριζα μέχρι σήμερα από την iherb?

gatopardos:
Κύριε angelmus τι έγινε με την παραγγελία σας γιατί ανησυχώ τα μάλα με το θέμα της αποστολής μέσω Fedex?Ευχαριστώ.

nira:
Φιλε gatopardos μην ανησυχεις παραγγειλα πριν απο 3 εβδομαδες απο iherb και μου ηρθαν κανονικα με ταχυδρομειο μεσω ειδοποιησης ,οπως ηταν δηλαδη .Απλα συνηθως εκαναν 10-14 ημερες τωρα εκαναν 23 καλλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version