ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Η ιστορία σου με τη Sapiens Diet

Κέφιρ και πλιγούρι

(1/1)

Antzy26:
 Καλησπέρα, σε λίγες μέρες περιμένω το "κουνουπιδι" για για ξεκινήσω παραγωγή κέφιρ. Από όσο είδα, δεν υπάρχει ακόμα βίντεο με τον τρόπο παρασκευής... Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο  link? Επίσης, το πλιγούρι έχει κάποια ιδιαιτεροτητα στην προετοιμασία προτού το μαγείρεμα? Στο βιβλίο δεν βρήκα συγκεκριμένη αναφορά άρα φαντάζομαι εντάσσονται μαζί με τα υπόλοιπα ψευδοδημητριακα... (δεν έχω τελειώσει το βιβλίο ακόμα, αλλά μέχρι στιγμής έχω να πω ότι είναι πολύ καλό γραμμένο και αναλυτικό όσο θα έπρεπε)

Θανάσης Αποστόλου:
Άντζυ το πληγούρι είναι σιτάρι κομματιασμένο, γι αυτό και εξαιρείται από την SD.

Για το κεφίρ έχω καθυστερήσει πολύ, γιατί ετοίμαζα κάτι μεγάλο, με αρκετά βίντεο κλπ. Ελπίζω μετά από κάποιους μήνες να τα έχω έτοιμα, προς το παρόν μπορείς να βρεις πολλές πρόσθετες πληροφορίες και στο google και στο youtube για τον τρόπο ετοιμασίας.

Antzy26:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχήν. Για το πληγουρι ρώτησα γιατί στην σελίδα 186 υπάρχει στην εικόνα με τα σημαντικότερα δημητριακα και υπεθεσα οτι ανηκει στην κατηγορία του φαγοπιρου που γνωρίζω από παππούδες ακόμα ότι είναι θαυματουργό. Όπως και να έχει, ευχαριστω πολύ.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version