ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Συμπληρώματα Διατροφής

παραγγελία στην evitamins.com & την iherb παρά τα capital control!

(1/15) > >>

Θανάσης Αποστόλου:
admin: Σε συνέχεια του θέματος  Πώς να αγοράσω συμπληρώματα από iherb; δημοσιεύω εδώ τον τρόπο για παράκαμψη των κάπιταλ κοντρόλ. Παρακάτω δείχνω επεξηγηματικές εικόνες για αγορά από iherb, όμως ακριβώς με την ίδια διαδικασία μπορούμε να φορτίσουμε την paypal για αγορές από την evitamins.com


Παράκαμψη των capital control για την iherb!

Λοιπόν όποιος ψάχνει βρίσκει λένε, κι εγώ βρήκα.. τρόπο για παραγγελία στην iherb παρά τα capital control..!

Η παραγγελία μπορεί να γίνει μέσω paypal. Είναι ασφαλέστατος τρόπος πληρωμής, που πρόσφατα έγινε διαθέσιμος και για αγορές στην iherb και evitamins. Ακολουθήστε κατά γράμμα τη διαδικασία και σε λίγα λεπτά θα μπορέσετε να παραγγείλετε συμπληρώματα παρά τα capital controls!


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

1) Αν δεν έχεις λογαριασμό στην paypal.com πήγαινε και άνοιξε έναν. Η εταιρία παρέχει ασφαλείς πληρωμές μέσω ίντερνετ και ως αντάλλαγμα παίρνει ένα μικρό ποσό ως προμήθεια για κάθε αγορά. Διαβάστε κανόνες, πλοηγηθείτε στη σελίδα. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στην paypal φυσικά δε χρειάζεται αυτό το βήμα.

2) Ακολουθήστε τις οδηγίες της σελίδας Παράκαμψη του capital control για Paypal Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να "φορτίσετε" το λογαριασμό σας στην paypal χωρίς πρόβλημα. Το μόνο κακό είναι ότι κρατάει η paypal προμήθεια 5% επί του ποσού που καταθέτεις. Έτσι κι αλλιώς βέβαια θα παρακρατούσε μία προμήθεια. Πέρα από αυτό το 5% δεν κρατάει τίποτα άλλο. Τα λεφτά είναι καθαρά και διαρκώς διαθέσιμα για αγορές σε διάφορα σάιτ (ebay κλπ, τώρα και από iherb).

Για iherb: (για evitamins.com όλα γίνονται αυτόματα, υπάρχει έτοιμη επιλογή για αγορά μέσω paypal)

3) Πηγαίνετε στην iherb και φτιάξτε το καλάθι σας όπως συνήθως. Όταν τελειώσετε πατήστε κανονικά "proceed to checkout"


Όμως μετά αντί να προχωρήσετε στην αγορά, πατήστε change στην κάρτα σας. (Δηλαδή του λέμε να αλλάξουμε κάρτα με την οποία θα πληρώσουμε).4) Όταν το πατήσουμε μας πηγαίνει σε μία οθόνη στην οποία για πρώτη φορά φαίνεται η δυνατότητα πληρωμής με paypal (στο υπόλοιπο σάιτ της iherb ήταν κρυμμένη!).


Επιλέγουμε λοιπόν την πληρωμή μέσω paypal (την οποία όπως είπαμε από πριν έχουμε φορτίσει με χρήματα από την πιστωτική ή χρεωστική μας με τον τρόπο που λέει το βήμα 2)

Μετά όλα κανονικά, μας πηγαίνει στη σελίδα paypal όπου ολοκληρώνουμε τη διαδικασία της αγοράς.

Μετά από αυτό απλώς περιμένουμε το δέμα μας... :)


Εμένα που έχω ήδη λογαριασμό στην paypal κ στην iherb μου παίρνει μόλις 2 λεπτά να κάνω τη διαδικασία. Τώρα αν κάποιος δεν είναι γραμμένος πουθενά, και απλώς έχει μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ε θα του πάρει λίγο περισσότερο να εξοικειωθεί με iherb (οδηγίες στην 1η δημοσίευση του παρόντος θέματος) και με paypal.υ.γ. Η μέθοδος του βήματος 2, για φόρτιση με χρήματα του paypal τώρα κ σε βίντεο:  :P

https://www.youtube.com/watch?v=K8x3MOvjeK4

angelmus:
Γεια χαρά! Είμαι νέος στο Φόρουμ και σε όλα αυτά τα ενδιαφέρον θέματα με την διατροφή τα συμπληρώματα και τις βιταμίνες.
Αποφάσισα να κάνω χτες αργά, μια μικρή αγορά από την IHERB για να δοκιμάσω πως
λειτουργεί το site, πως πληρώνω, σε πόσες μέρες κάνει να αποσταλεί στην Κρήτη , έτσι ώστε να συνεχίζω και μελλοντικά τις αγορές μου από εκεί, γιατί εκτός από καλές τιμές φαίνεται και αξιόπιστο με πολύ μεγάλη ποικιλία .

Όλα καλά , παρήγγειλα
http://eu.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Vitamin-C-1000-mg-120-Veggie-Caps/38048   και
http://eu.iherb.com/Nature-s-Answer-Periobrite-Natural-Toothpaste-Cool-Mint-4-oz-113-4g/5162
H τιμή μαζί με μεταφορικά ήταν 19, 77 ευρώ. Πλήρωσα χωρίς καμία δυσκολία μέσω PayPal η οποία από ότι φαίνεται δεν κράτησε κάποιο ποσό για την υπηρεσία της,
Όλα καλά μέχρι εδώ. Με ενημερώσανε το μεσημέρι, δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από την παραγγελία, ότι το δέμα μου έχει σταλεί με FEDEX GLOBAL MAIL.!!!!
Και εδώ είναι το θέμα μου. Αγοράζω από το εξωτερικό 10 χρονιά περίπου, και χειρότερη εταιρία – υπηρεσία από την FedEx δεν υπάρχει. Όσοι έχουν παραλάβει με FedEx γνωρίζουν ότι τα δεματά περνάνε σχεδόν πάντα τελωνείο και ζητάνε αστρονομικά ποσά για να τα εκτελωνίσουν. Αν ήξερα ότι θα μου το έστελναν με FedEx δεν θα παράγγελνα.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν η herb στέλνει πλέον με FedEx γιατί αν θυμάμαι καλά από τα posts που έχω διαβάσει, όλοι είχαν γράψει ότι έχουν παραλάβει με usps air mail. Αν κάποιος έχει παραλάβει με FedEx χωρίς προβλήματα και παρατράγουδα εκτελωνισμού.?
Έχω στείλει και email  στην  iherb ζητώντας να μου ξαναστείλουν το δέμα με usps και περιμένω απάντηση. Τέλος το δέμα με FedEx δεν έχει ούτε tracking number για να γνωρίζω
Τουλάχιστον που βρίσκεται το δέμα. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ!

stefanos:
Γεια σου , angelmus!!! Μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την iherb. Ολες οι παραγγελίες έρχονταν στο ταχυδρομείο μου μετά απο 15-20 ημέρες. Εχω παραγγείλει 6 φορές από την iherb και όλα πήγαν καλά.

stefanos:
Θανάση,ευχαριστώ για την πληροφορία!!!  ::cool:: Θα το δοκιμάσω!!!

Θανάσης Αποστόλου:

--- Quote ---Όλα καλά , παρήγγειλα
http://eu.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Vitamin-C-1000-mg-120-Veggie-Caps/38048   και
http://eu.iherb.com/Nature-s-Answer-Periobrite-Natural-Toothpaste-Cool-Mint-4-oz-113-4g/5162
H τιμή μαζί με μεταφορικά ήταν 19, 77 ευρώ. Πλήρωσα χωρίς καμία δυσκολία μέσω PayPal η οποία από ότι φαίνεται δεν κράτησε κάποιο ποσό για την υπηρεσία της,
Όλα καλά μέχρι εδώ. Με ενημερώσανε το μεσημέρι, δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από την παραγγελία, ότι το δέμα μου έχει σταλεί με FEDEX GLOBAL MAIL.!!!!
--- End quote ---

για σου angelmus, το δέμα σου αν είχε μόνο αυτά, θα ήταν πολύ μικρό. Μέχρι τα 1,8 κιλά που επιτρέπει μπορούσες να βάλεις κ άλλα πράγματα. Το λέω γιατί κάθε δέμα κοστίζει λίγο σε μεταφορικά, τώρα είναι 3,5 € (έχει προσφορά) αλλά σε άλλη περίπτωση είναι κάπου 7€ αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα για το θέμα του τρόπου αποστολής, κάποιο λάθος θα έγινε. Όταν πας να παραγγείλεις, σου δίνει επιλογές με ποιον τρόπο θέλεις να σου έρθει το δέμα. Αλλά για Ελλάδα είναι όλες απανεργοποιημένες εκτός από το απλό ταχυδρομείο... Δεν καταλαβαίνω τι λάθος έγινε και στο έστειλαν έτσι. Καλά έκανες κ τους έστειλες μέιλ. Ανάμενε και βλέπεις. Πιστεύω θα το λύσουν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version