ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Έτσι τα κατάφερα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .....

<< < (2/2)

Θανάσης Αποστόλου:
=worship= 4,5 χρόνια; κιόλας;; Δε μπορώ παρά να υποκλιθώ στο τεράστιο βήμα που έκανες φίλε μου! !  Πάντα επιτυχίες! Πολύ χαίρομαι που μας θυμάσαι! :)

A7PILOT:
Λες και ήταν χθές.....

Οχι που κάπνιζα Θανάση μας , ( αυτό ηταν το "πάλαι ποτέ" !!!) ,  αλλά που με είχες υποσχεθεί όταν πάντρευα την κόρη μου και σε ρώτησα "πως να αδυνατήσω..???", ότι θα βγάλεις βιβλιο και για το αδυνάτισμα... !!!!!!
Μπράβο φίλε , τί άλλο να πώ....εκτός από ένα ακόμα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον κόσμο που βοηθάς....!!!!!!!!

By the way, που λέμε και μείς οι Χαλκιδικιώτες

1. Εγώ συνεχίζω να είμαι "καθαρός" και δεν το πεθύμισα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποτέ... Ακόμα και όταν έχασα πολύ αγαπημένο πρόσωπο...... Και για τους φίλους και φίλες που λένε ότι είναι αδύνατο να το κόψουν, ας ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ (όχι απλά να διαβάσουν) το βιβλίο του Θανάση....!!!! Σας το λέει ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους που ενώ ο λαιμός του πραγματικά έκαιγε απο το καθαρό οξυγόνο που αναίπνεε κατά την πτήση, με το που κατέβαινε από τη σκάλα του αεροπλάνου άναβε τσιγάρο...!!! Ντρέπομαι και μόνο διαβάζοντας αυτά που έγρφα τότε...  :oops: :oops: :oops:

2. Θανάση και φίλοι, τον περασμένο Οκτώβριο μου έγινε από την Πατρίδα και την Πολεμική Αεροπορία η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να γίνει σε Αεροπόρο εν ζωή... Πέταξα πάλι με το αγαπημένο μου μαχητικό αεροσκάφος (Α7 Corsair) σε προσωμείωση πολεμικής αποστολής μετά από 18  χρόνια  αποχής......, καθιστώντας με έναν από τους τελευταίους "κουρσάρους" σε παγκόσμιο επίπεδο....!!!! Και για να πετάξω,  έπρεπε να περάσω όλη τη σειρά των ιατρικών εξετάσεων και σκληρών τεστ που περνάμε ως "εν ενεργεία" πιλότοι... Και τα κατάφερα πάλι και στη βοήθεια του Θανάση και αυτού του Φόρουμ με τα συμπληρώματα διατροφής και την ελαφριά άσκηση που με κρατάνε , παρά τα χρονάκια μου, σε άριστη κατάσταση...!!!

3. Θανάση , φυσικά και θα γίνω ένας από τους διαφημιστές και του νέου σου βιβλίου..!!! =yes!= =yes!= =yes!=

1000+1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!!!!!!!!!!

Γιώργος



 

Θανάσης Αποστόλου:
γεια σου Γιώργο!!!

πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Πρέπει να σου έχω πει (δε θυμάμαι πάνε κ χρόνια..) πόσο μου αρέσουν τα Α7.. Πανέμορφο αεροπλάνο. Το είχα συναρμολογήσει μικρός (συναρμολογούμενο αεροπλανάκι) και δε χόρταινα να το βλέπω, σε αντίθεση με άλλα αεροπλάνα που δε μου άρεσαν και τόσο. Φαντάζομαι θα ήταν τέλεια εμπειρία και αναγνώριση για σένα να είσαι απ' τους τελευταίους που θα πετάξουν αυτά τα αεροπλάνα..

Όσο για τη διακοπή της αναίτιας δηλητηρίασης, αυτή δεν είναι απλά μία νίκη, αλλά ένας θρίαμβος ζωής! Όσο κι αν βοήθησα λίγο στην αρχή, σου αξίζουν συγχαρητήρια, επειδή ξέρω πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει για κάποιους η απόλυτη, παντοτινή συνέπεια στην απόφαση της απόδρασης.

Είμαι σίγουρος ότι και το νέο βιβλίο να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσωπική σου βελτίωση!

Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη!

A7PILOT:
Καλησπέρα Θανάση, γεια σας φίλοι από Χαλκιδική
Πέρασαν 11 χρόνια...!!!!!???   Το είδα τυχαία που μπήκα για να δίξω σε φίλο πως να απαλλαγεί από το τσιγάρο....
Θανάση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑι με το βιβλίο σου εχεις βοηθήσει πολλούς...!!!!
Ακόμα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!! και να είσαι πάντα καλά...!!!!
Γιώργος Κυρκούδης

Θανάσης Αποστόλου:
Αγαπητέ Γιώργο ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που πήρες τη ζωή σου στα χέρια σου και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας θυμάσαι!
Το βιβλίο προσφέρει βοήθεια, αλλά και το παράδειγμά σου... εμπνέει!

Γράψου αν θέλεις και στο κανάλι YouTube που έχω αρχίσει να οικοδομώ τον τελευταίο καιρό. Ονομάζεται Skeftomai.
Εκεί θα βρεις διάφορα θέματα διατροφής, υγείας, ευεξίας (προσεχώς και διαχείρισης χρόνου), που ενδέχεται να σ' ενδιαφέρουν.

Καλή συνέχεια στην όμορφη Χαλκιδική!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version