ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Αποτοξίνωση

Λάμπες πυράκτωσης και λάμπες"οικονομίας". Το μεγάλο λάθος

(1/1)

g:
Έμειναν λιγότερο από 10 ημέρες μέχρι την απαγόρευση των λαμπτήρων πυράκτωσης. Το Σεπτέμβριο αρχίζει η απαγόρευση πώλησης.

Θα είναι παράνομη η παραγγελία μέσω Internet

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1208228/Ten-days-left-buy-frosted-lightbulbs-EU-ban-means-low-energy-ones-sale.html

ΚΑΙ πάτε στην ιστοσελίδα για να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το σχετικό βιβλίο. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
 
http://light1and2life.wordpress.com/

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω πολύ αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν κάποιος ξέρει τεκμηρωμένα κάτι ας το καταθέσει

Θανάσης Αποστόλου:
Γιάννη αυτό το βιβλίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Έριξα μια γρήγορη ματιά. Μπράβο σε αυτόν τον τύπο που ασχολείται και πάει κόντρα στο ρεύμα με όσα ενδιαφέροντα λέει!

Στη θέση του θα έφτιαχνα κι ένα μικρό βιβλίο 20-30 σελίδων για τη γρήγορη ενημέρωση των μέσων αναγνωστών. 300 σελίδες δύσκολα διαβάζονται από τους περισσότερους, ιδίως όταν είναι και σε ψηφιακή μορφή. Τείνω να συμφωνήσω. Σε ευχαριστώ το μοιράστηκες μαζί μας!

Θανάσης Αποστόλου:
Φαίνεται του το είπανε πολλοί, κι έτσι έφτιαξε μία περίληψη 32 σελίδων. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να την κατεβάσει από εδώ.

Από ό,τι λέει η 2η έκδοση του βιβλίου του έχει φτάσει στις 600 σελίδες! Ένα άλλο ενδιαφέρον που διάβασα στη σελίδα του, είναι ότι οι μεγάλες φυσικές καταστροφές όπως ο τελευταίος τυφώνας Σάντι, ευθύνονται για μεγάλη οικολογική καταστροφή, λόγω της μαζικής καταστροφής λαμπτήρων οικονομίας και απελευθέρωσης του εξαιρετικά τοξικού υδράργυρου που περιέχουν στην ατμόσφαιρα.

Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η μόλυνση της ατμόσφαιρας με υδράργυρο είναι κάτι που γίνεται τα τελευταία 5.000 χρόνια από τον άνθρωπο, κυρίως λόγω εξόρυξης μετάλλων. Από το εξαιρετικά τοξικό ακόμη και σε μικροσκοπικές ποσότητες μέταλλο, υπολογίζεται ότι έχουν απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα... 350.000 τόνοι!!

Η αποτοξίνωση από υδράργυρο είναι δύσκολη μακροχρόνια υπόθεση, αλλά όχι αδύνατη. Ειδική αποτοξινωτική διατροφή, βότανα και συμπληρώματα διατροφής όπως το κόλιανδρο και η χλωρέλλα μπορούν να βοηθήσουν, αλλά χρειάζεται αρκετή γνώση στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για τον σκοπό αυτό. Μελλοντικά θα γράψω γι αυτό περισσότερα.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version