ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ > Συμπληρώματα Διατροφής

Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;

<< < (66/66)

Θανάσης Αποστόλου:
Μετά από πολύ καιρό, φτιάχνω μία παραγγελία στην iherb. Βλέπω ότι έχει συγκεκριμένο όριο βάρους (1,8 kg) για παραγγελία με τον τρόπο Delivery by Local Post Plus. Η άλλη μέθοδος είναι η DPD και είναι αρκετά ακριβή.

Μου κάνει εντύπωση που έβγαλε δωρεάν μεταφορικά (!) και "προπληρωμένο κόστος τελωνείου μόνο 10€.

Και σκέφτομαι: Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Η ερώτηση που έχω είναι: Έχει κανείς παραγγείλει με "Delivery by Local Post" και να του ήρθαν όλα μια χαρά;

giannis mtrs:
Καλησπέρα, είχα παραγγείλει τότε που είχα κάνει το post, με "Delivery by Local Post" 53€ 3 συμπληρώματα με δωρεάν έξ.αποστ. και προπληρωμένα τα του τελωνείου. Η παραγγελία έφτασε Ελλάδα μέσα σε 1 βδομάδα,αλλά τα ΕΛΤΑ έχουν θέμα, οπότε τα τελευταία χρειάστηκαν άλλο έναν μήνα να μου τα στείλουν. Επίσης μου ζήτησαν 19 ευρώ (!!) για τελωνείο, τα οποία με τη σειρά μου τα ζήτησα (ευγενικά) από το iherb ως refund. Δέχτηκαν να μου κάνουν refund (as one time courtesy),αλλά ακόμα να τα δω στον λογαριασμό μου. Περιμένω να περάσουν οι 35 μέρες που αναφέρουν ως διορία για να επιστραφούν τα χρήματα.
Με λίγα λόγια, ως τη στιγμή που είχα κάνει την παραγγελία υπήρχε θέμα και με το τελωνείο, παρόλο που το είχα προπληρώσει, αλλά και με τα ΕΛΤΑ, τα οποία καθυστερούν τραγικά. Όλα τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά, όπως τα ξέρουμε.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version