ΚΑΠΝΙΣΜΑ > Διάφορα θέματα για το κάπνισμα

Μυρωδιά καπνού, Πως αντιμετωπίζεται;

(1/1)

nickblack:
Καλησπέρα σας  :) !! Αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα πριν ''κόψει'' αυτό εμένα και δεν αντέχω αυτή τη στιγμή ούτε να το μυρίζω. Έχετε κάποια ιδέα πώς να απαλλαχτώ από την μυρωδιά που έχει ποτίσει παντού σε σπίτι και αυτοκίνητο; Κάπου διάβασα ότι είναι αποτελεσματικές οι γεννήτριες καθαρισμού με όζον και έχω ακούσει ότι το χρησιμοποιούν πολλοί, έχει κάποιος γνώμη για αυτό;

Θανάσης Αποστόλου:
Εγώ πάντα κάπνιζα με ανοικτό παράθυρο ή μπαλκονόπορτα γιατί δεν άντεχα αυτήν την μπίχλα και τη μυρωδιά να μένει πάνω σε όλα.

Όμως απ' ό,τι ξέρω ακόμα και ο χώρος με την πιο μόνιμη μυρωδιά τσιγάρου, ξεμυρίζει εύκολα μετά από μερικές μέρες αερισμού. Όσα για τα ρούχα και τις μοκέτες, εκεί φεύγει μόνιμα με ένα πλύσιμο. :)

nickblack:
Έχω αερίσει αρκετές φορές όμως δεν έχει φύγει εντελώς και με ενοχλεί αρκετά τώρα που προσπαθώ να το κόψω. Έχει ποτίσει παντού και λέω να χρησιμοποιήσω μια συσκευή όζοντος κάτι σαν αυτό Έχω ακούσει ότι οι συσκευές όζοντος είναι αποτελεσματικές με τις μυρωδιές ειδικά του τσιγάρου. Γνωρίζεις κάτι σχετικά με αυτό;

Θανάσης Αποστόλου:
Όχι Νίκο, δεν τη γνωρίζω τη συσκευή, ούτε την αποτελεσματικότητά της στο ξεμύρισμα... Αν την χρησιμοποιήσεις ενημέρωσέ μας.

nickblack:
Λοιπόν, πήρα τη συσκευή από τη Σουηδία παιδιά και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Συν ότι καθάρισα από την μυρωδιά πάω καλά με το κόψιμο του τσιγάρου. :victory:  . Αυτό από ότι είδα το χρησιμοποιούν πολύ στο εξωτερικό που έχουν θέματα με μυρωδιές από υγρασίες και γενικά από δυσάρεστες οσμές.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version