Δωρεάν βιβλία από το Skeftomai.gr!

Τελευταίες εκδόσεις: Κάπνισμα version 5.2 -- SD-Attack version 1.24

Ξέρω πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, γι αυτό πριν κάνετε χρονοβόρες περιηγήσεις στη σελίδα, θέλω να σας προσφέρω άμεσα τα δωρεάν βιβλία μου σε ψηφιακή μορφή!

Για την αποστολή των βιβλίων στο email σας εγγραφείτε ανώνυμα στην παρακάτω λίστα, χρησιμοποιώντας το καλύτερο, κύριο email σας. Δε θα λάβετε ποτέ ενοχλητικά, άχρηστα email. Aπεχθάνομαι τις άσκοπες ενοχλήσεις και το spam όσο κι εσείς! Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εγγραφή σας.

Στείλε τα βιβλία στο email μου

Σημείωση: Το ebook "ΕΠΙΘΕΣΗ στα περιττά κιλά" απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν ήδη το "Το Γλυκό Ένστικτο". Είναι κλειδωμένο με πάσγορντ που θα βρείτε στο (έντυπο) βιβλίο. Ο λόγος ήταν ότι το δωρεάν ebook δημιούργησε σε αρκετούς αναγνώστες απορίες, που λύνονται διεξοδικά στο έντυπο βιβλίο, γι αυτό προσφέρεται πλέον ως αναπόσπαστο τμήμα του. Το ebook για το κάπνισμα είναι ελεύθερο για όλους!
Καλή ανάγνωση!

————————————

* Για αγορά της πλήρους έντυπης έκδοσης των βιβλίων πατήστε στην παρακάτω εικόνα. Παραγγελίες τηλεφωνικά στο 211-5000 500. Πληρωμή με αντικαταβολή και δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα ως το eshop κατάστημα της περιοχής σας.
παραγγελία