ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όσους έχουν ήδη τα έντυπα βιβλία:

Όπως είδατε στο εισαγωγικό βίντεο της αρχικής σελίδας, το βιβλίο για το κάπνισμα αναβαθμίστηκε σε ολοκληρωμένο Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος. Επίσης το Γλυκό Ένστικτο, διατίθεται πλέον μαζί με τους 2 επόμενους τόμους για της Sapiens Diet. Επειδή όμως είναι πολλές χιλιάδες οι αναγνώστες που έχουν ήδη αγοράσει τα έντυπα βιβλία στο παρελθόν, δημιουργήθηκε μία προσφορά που τους αφορά:

Όποιος θέλει ΜΟΝΟ το Hero Pack ή μόνο το VIP pack (χωρίς το αντίστοιχο έντυπο βιβλίο, αφού το έχει), μπορεί να το αποκτήσει μόνο με 10€. Η προσφορά αυτή θα ισχύσει για ένα μικρό μεταβατικό διάστημα, μετά από το οποίο η ξεχωριστή αγορά των ψηφιακών πακέτων δεν θα είναι διαθέσιμη.

Όποιος θέλει και το Hero και το VIP pack μπορεί να τα αποκτήσει και τα δύο μαζί στην τιμή των 17€.

Όποιος θέλει μόνο το βιβλίο Αϋπνία Τέλος! μπορεί να το αποκτήσει στην τιμή των 9€. Προστέθηκε πρόσφατα αυτή η δυνατότητα ξεχωριστής αγοράς ειδικά για αυτό το βιβλίο, γιατί λειτουργεί και ανεξάρτητα, ενώ οι υπόλοιποι τόμοι της Sapiens Diet αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο.

Πώς θα παραγγείλετε σε 2 βήματα:

1) Πραγματοποιήστε την πληρωμή 10€ για ένα ψηφιακό πακέτο ή 17€ αν επιθυμείτε και τα 2 ψηφιακά πακέτα ή 9€ αν επιθυμείτε μόνο το βιβλίο Αϋπνία Τέλος. Ως "αιτιολογία" στην κατάθεση στην τράπεζα ή το paypal βάλτε το επίθετό σας, για γρηγορότερη επεξεργασία του αιτήματός σας από εμάς.

Τρόποι πληρωμής:

1) Μέσω Paypal, στέλνετε τα χρήματα στην διεύθυνση *Μέσω Paypal μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και την πιστωτική σας κάρτα.

2) Κατάθεση στην Eurobank, στον λογαριασμό με IBAN: GR1502602930000330200279987

3) Κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό με IBAN: GR7201103980000039861958658

2) Αφού γίνει η πληρωμή, στείλτε μας ένα email στην διεύθυνση ενημερώνοντάς μας για τον τρόπο πληρωμής σας και ποιο ψηφιακό πακέτο επιθυμείτε.
* Προεραιτικό: Για μεγαλύτερη διευκόλυνση στην επεξεργασία του αιτήματός σας, γράψτε στο θέμα (subject) του email σας, το επίθετο που χρησιμοποιήσατε στην "αιτιολόγηση κατάθεσης" της πληρωμής σας.

Αυτό ήταν! Τα άλλα αφήστε τα σε εμάς. Σε λίγες ώρες, ή το αργότερο την επόμενη ημέρα, θα λάβετε στο email σας το ψηφιακό πακέτο που ζητήσατε, από έναν φίλο που με βοηθά στην διανομή των ψηφιακών πακέτων. Ζητώ συγνώμη για αυτήν την μικρή καθυστέρηση στην αποστολή, που αν συμβεί θα οφείλεται σε φόρτο εργασίας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα ψηφιακά πακέτα ΔΕΝ λειτουργούν χωρίς τα έντυπα βιβλία. Θα σας δημιουργούν συνεχώς απορίες αν δεν έχετε διαβάσει το αντίστοιχο έντυπο βιβλίο, οπότε δεν αξίζει να τα αποκτήσετε αν δεν έχετε ήδη το έντυπο βιβλίο το οποίο συνοδεύει κάθε ψηφιακό πακέτο. Εξαίρεση αποτελεί το βιβλίο "Αϋπνία Τέλος!" για το οποίο δεν χρειάζεται να έχετε διαβάσει άλλο βιβλίο της Sapiens Diet. (κανονική τιμή του βιβλίου αυτού εκτός πακέτου όταν λήξει η προσφορά: 17,50€)
- Παρακαλώ μην επικοινωνείτε για αυτήν την προσφορά μέσω φέισμπουκ. Επικοινωνήστε μόνο όπως σας είπα, με email.
- Μην γράφετε άλλα σχόλια και μηνύματα στο μέιλ σας, γιατί τα περισσότερα μηνύματα τα επεξεργάζεται και τα διεκπεραιώνει συνεργάτης μου, οπότε είναι πιθανόν να μην δω καν τα συμπληρωματικά σας σχόλια στο μήνυμά σας.
- Μην ζητάτε άλλους τρόπους πληρωμής πέραν αυτών που ανέφερα, δεν υπάρχουν. Τα έξοδα της συναλλαγής αν υπάρχουν, βαρύνουν τον καταθέτη. Για την αγορά σας θα λάβετε απλή απόδειξη.

ευχαριστώ για την κατανόηση!

Θανάσης Αποστόλου