Για άμεση παραγγελία πατήστε εδώ.

7ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ξέρετε τι αγοράζετε γιατί το δοκιμάσατε ήδη! Αντί για «δείγμα» λίγων σελίδων που συνήθως προσφέρεται σε διάφορα άλλα βιβλία, έχετε ήδη λάβει δωρεάν ολόκληρο αυτόνομο βιβλίο 100 σελίδων! Ξεφυλλίζοντας το ή διαβάζοντάς το επιμελώς, μπορείτε να διαλύσετε κάθε αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα ευχάριστο και υψηλής ποιότητας ανάγνωσμα. Πριν το βιβλίο διεκδικήσει μία πολύτιμη θέση στη βιβλιοθήκη σας, πρώτα σας απέδειξε ότι την αξίζει!


Μετά από λίγα χρόνια θα διατεθεί ολόκληρο το βιβλίο δωρεάν στο ίντερνετ σε PDF υψηλής ποιότητας. Όμως ακόμα και τότε, θα προτείνω ένθερμα να το αποκτήσετε και σε χαρτί. Γιατί; Ο λόγος είναι ότι θα σας διευκολύνει στην ανάγνωση, θα μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, θα μπορέσετε να το δώσετε σε έναν καπνιστή που δε γνωρίζει τη χρήση υπολογιστή.


Το κόστος του τυπογραφικά εκτυπωμένου αντιτύπου είναι όσο θα δίνατε για να φωτοτυπήσετε το βιβλίο. Για τους περισσότερους από εσάς είναι λιγότερο από όσο κοστίζουν τσιγάρα μιας εβδομάδας! Σας συμβουλεύω να μη σκέφτεστε το κόστος εκτύπωσης για ένα τόσο σοβαρό θέμα.


Αν κόψετε το κάπνισμα κερδίζετε ως 50.000€* που κοστίζουν τα τσιγάρα μιας ζωής. Το βιβλίο αυτό ίσως αποδειχθεί η καλύτερη οικονομική επένδυση που έχετε κάνει ποτέ.

* Ο υπολογισμός αφορά καπνιστές 1 πακέτου τη μέρα. Για κατανάλωση περισσότερων ή λιγότερων πακέτων υπολογίστε ανάλογα.


Σύμφωνα με νέες μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες, το κάπνισμα κόβει κατά μέσο όρο 23 χρόνια ζωής από τους μεσήλικες καπνιστές. Αυτά τα χρόνια ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ και θα τα πάρετε πίσω αναλαμβάνοντας δράση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πόσα χρόνια κόβει το κάπνισμα, θα βρείτε εδώ (ελληνικά) και εδώ (αγγλικά).Αν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο που καπνίζει, το βιβλίο αυτό θα είναι ένα δώρο που δε θα ξεχάσει ποτέ.


Με την αγορά σας ενισχύετε απ΄ ευθείας την αντικαπνιστική προσπάθεια του skeftomai.gr, σε μια περίοδο στην οποία χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για να συνεχιστεί.