ΚΑΠΝΙΣΜΑ. Κόβεται εύκολα;

Μήπως βαρεθήκατε να πληρώνετε

χιλιάδες ευρώ στις καπνοβιομηχανίες;

Το καλύτερο δώρο για φίλους σας που καπνίζουν!

Διαβάστε και δοκιμάστε δωρεάν το νέο βιβλίο που

μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή...

Μισείτε το τσιγάρο αλλά ταυτόχρονα το λατρεύετε και δε μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό;
Έχετε ποτέ παγώσει από φόβο νιώθοντας έναν περίεργο πόνο κάπου στο σώμα σας; Αναρωτηθήκατε μήπως έφτασε η ώρα να "πληρώσετε" τα χιλιάδες τοξικά τσιγάρα που καπνίσατε;
Έχετε νιώσει υπερηφάνεια και αποφασιστικότητα διακόπτοντάς το ... και μετά από λίγες μέρες ή μήνες τον εξευτελισμό και την απογοήτευση του ξανακυλίσματος;
Ανησυχείτε για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που καπνίζει;
Νιώθετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ να μάθετε γιατί ακριβώς αγαπάμε τόσο κάτι που μας σκοτώνει και μας αφαιρεί τόσα χρήματα;


τι έχει να σας προσφέρει
η σελίδα με μια ματιά..

ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο 70 σελίδων που θα σας δώσει μεγάλη βοήθεια στη διακοπή του καπνίσματος.
ένα χάρτινο βιβλίο 250 σελίδων σε πολυτελή εκτύπωση. Αν είστε καπνιστής είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε στη ζωή σας!
Φόρουμ. Εκεί διαβάζετε απόψεις για το θέμα της σελίδας και καταθέτετε τις δικές σας. Εκτός από το θέμα του καπνίσματος το φόρουμ ασχολείται γενικότερα με θέματα Υγείας - Άσκησης - Διατροφής, με έναν βαθύ, εμπεριστατωμένο τρόπο που σπάνια απαντάται σε Ελληνικές ιστοσελίδες.
Άρθρα. Είναι κείμενα για το κάπνισμα που που δεν εμπλέκονται άμεσα στην προσπάθεια διακοπής του, αλλά έχουν ενδιαφέρον, ιδίως για όσους έχουν όρεξη για προβληματισμό πάνω στο θέμα. Για την καλύτερη κατανόησή τους πρέπει να διαβάσετε πρώτα το βιβλίο.

Κοινοποιήστε το στο Facebook! 

©2007, 2014 Skeftomai.gr. Το skeftomai.gr δε φέρει ευθύνη για τις απόψεις των επισκεπτών της σελίδας. Απαγορεύεται η πώληση ή οποιαδήποτε εκμετάλευση του βιβλίου που προσφέρεται στη σελίδα, χωρίς την άδεια του συγγραφέα.