Recent Posts

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
91
Γεια σας! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για την αγορά συμπληρωμάτων από το εξωτερικό. Παρήγγειλα κι εγώ συμπληρώματα από το i-herb, αλλά εκεί που είχε χαθεί το δέμα για 3 μήνες,μου έστειλε email το τελωνείο για πρόβλημα σχετικά με τον εκτελωνισμό. Αφού έστειλα υπεύθυνη δήλωση και τα σχετικά μου είπαν ότι θα μου αποσταλεί. Ακόμα δεν το έλαβα. Αναρωτιέμαι γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα και αν θα πρέπει να ξαναπαραγγείλω από το i-herb. Αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
92
Εχει κάποιος να μου πουλήσει μαγνήσιο και βιταμινη d των 5000 iu?
ευχαριστω
93
Καλησπέρα Θανάση.Το διάβασα το νέο ebook και μου φαίνεται πολύ σκληροπυρηνικό δεν είμαι έτοιμος ακόμα για  αυτό. Το κακό με το βραδυνό είναι οτι εχω συνηθίσει να τρώω πρίν τον ύπνο επειδή κοιμάμαι ευκολότερα ,οταν προσπαθούσα να κοιμηθω με άδειο στομάχι είχα πολύ ενέργεια και δεν μπορούσα.θα προσπαθησω να μειώνω ολο και περισσότερο την ποσότητα και να αυξάνω σιγα σιγα τον χρόνο που απέχει ανάμεσα στο τελευταίο γευμα και τον ύπνο.

Οταν λες να μην μειώσω τα λιπαρά να μην παίρνω πχ απαχο γαλα ή γιαουρτι 2 % και να παιρνω τα κανονικά τους ?
94
γεια σου johng,

καλά είναι τα αποτελέσματά σου, όμως αν θέλεις γρηγορότερο αδυνάτισμα προτεινω να κάνεις την πιο προχωρημένη παραλλαγή της SD, το Survivor Program (από το δωρεάν ebook). Μετά από αυτά που έχεις κάνει θα σου είναι ευκολότερο να το εφαρμόσεις.

Ένα λάθος που βλέπω είναι ότι τρως πολύ αργά το βραδινό σου, πράγμα που ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος και χαλά (λίγο ή πολύ) τον ύπνο, που είναι τεράστιας σημασίας σε κάθε πρόγραμμα αδυνατίσματος. Τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον ύπνο θα πρέπει να έχει τελειώσει κάθε λήψη τροφής.

Η φέτα πράγματι δε βοηθά στο αδυνάτισμα αν συνοδεύει κάθε γεύμα, γι αυτό περιόρισέ την, ιδίως στα υδατανθρακούχα γεύματα, με τα οποία κάνει κακό συνδυασμό. Τα λιπαρά γενικά μην τα μειώσεις όμως, ούτε να καταφύγεις σε light επιλογές. Το πάχος προέρχεται κυρίως από τους υδατάνθρακες, ακόμα περισσότερο αν συνδυάζονται με υψηλά λιπαρά, όχι από τα λιπαρά. Οι low carb μέρες θα δώσουν μεγάλη ώθηση στους στόχους σου σίγουρα, μη φοβασαι να τις εφαρμόσεις.

Φρόντισε τα γαλακτοκομικά σου να προέρχονται από γίδινο (κατσικίσιο) γάλα, όχι από αγελαδινό, που με τα οπιοειδή του αυξάνει την όρεξη.

Αυτά προς το παρόν, ενημέρωσέ μας για την πορεία σου :)
95
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Στις 5/1 ξεκίνησα την Sapiens Diet. Σήμερα 2 εβδομάδες μετά εχω δει πολυ καλά αποτελέσματα στα εξής :

- Δεν εχω πλέον βουλιμίες και μπορώ και μένω μακρυά απο ζάχαρη και σιτάρι με ευκολία ενώ παλιά δεν μπορούσα
- Νιώθω πιο δυνατός και δεν νιώθω υπνηλία
- Εχει σφίξει λίγο το σώμα μου
-έχασα 1 κιλό

Η αλήθεια είναι οτι σχετικά με το βάρος στις 2 εβδομάδες περίμενα κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Πρίν την Sapiens Diet ετρωγα πολύ κακό φαγητό αρα περίμενα να χάνω στην χειρότερη περίπτωση τουλάχιστον 1 κιλο την εβδομάδα και τώρα έχασα μισό ανα βδομάδα.

Η μητέρα μου άκολουθησε Sapiens Diet και έχασε 18 κιλά πολύ γρήγορα .Οταν την ρώτησα το πρόγραμμα της και τι έτρωγε απ οτι κατάλαβα κάνω λάθος στα εξής :

Τρώω πολύ φαγητό,πολύ ελαιόλαδο, φέτα σε κάθε γευμα, πολυ αλάτι ,και αρκετό μέλι το πρωί και γενικά δεν μένω ποτέ πεινασμένος και επίσης τα τρόφιμα που τρωω ή πίνω πχ κεφίρ απο το σούπερμαρκετ δεν ειναι με χαμηλα λιπαρά και το τελευταίο γευμα το τρώω μία ώρα πρίν τον ύπνο.

Επειδή απογοητευτικα λίγο που έχασα μόνο 1 κιλό στις 2 εβδομάδες σκέφτηκα να αρχίσω απο τώρα τις low carb ημέρες να ελαττωσω ελαιολαδο(ως 2-3 κουταλιές την ημέρα) αλάτι,μέλι και φέτα για γρηγορότερα αποτελέσματα.
Ξεκίνησα στις 5-1-2018 και ημουν 91.5  κιλά και στις 18-1-2018 90.5 (πρωινό ζύγισμα με άδειο στομάχι) .

Θα γράφω εδώ ανα τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία μου .

Ερώτηση : Να παίρνω καλύτερα πχ απάχο γάλα,γιαούρτι 2 % κτλ αντί κανονικό ?
96
Συνταγές! / τυροκροκέτες
« Last post by Andreas_W on January 04, 2018, 09:12:49 PM »
Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δείχνουν ωραίες!
https://www.youtube.com/watch?v=8pAJlcIZJmw
97

Τέλη εκτελωνισµού από ΕΛΤΑ.

Τα τέλη που προβλέπονται στον ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ είναι:
«Τέλος παρουσίασης στο Τελωνείο για χαρακτηρισμό τελωνειακώς ελεύθερων»: 3 ευρώ για ταχυδρομικά δέματα (συμπεριλαμβανομένων των δεμάτων EPG) καθώς και για αντικείμενα EMS,  τα οποία προσκομίστηκαν από τα ΕΛΤΑ ΑΕ στις τελωνειακές αρχές για σχετικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι δεν περιέχουν αντικείμενα που επισύρουν δασµοφορολογικές επιβαρύνσεις και χαρακτηρίστηκαν από τις τελωνειακές αρχές ως «τελωνειακά ελεύθερα».

«Τέλος εκτελωνισμού»: Σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

CIF (*) έως 150 €                                  15 €
CIF άνω των 150 € έως και 500 €             20 €
CIF άνω των 500 € έως και 1000 €           25 €
CIF άνω των 1000 €                               50 €

Όπου CIF είναι η στατιστική αξία του αντικειμένου όπως αναγράφεται και στη σχετική αυτοκόλλητη ετικέτα που επικολλάται στα εκτελωνισμένα ταχυδρομικά αντικείμενα και υπολογίζεται από την αξία του αντικειμένου, τα έξοδα μεταφοράς, τυχόν ασφάλιστρα, κ.λπ. Αφορά αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου και δεμάτων, από χώρες εκτός ΕΕ, που εκτελωνίστηκαν και εκδόθηκε για αυτά τελωνειακή διασάφηση από τις τελωνειακές αρχές.

Όλη η ενημέρωση εδω:    http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0697.html
98
Θανάση,
μια διευκρίνηση:
 
Παραγγέλνουμε άνετα έως 3 συμπληρώματα με συνολικό κόστος (ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)  ως 22  ευρώ. Τα μεταφορικά ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ    μετρά η αξία των προϊόντων επειδή ο ΦΠΑ επιβάλλεται στην αξία CIF (Cost, Insurance and Freight).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για αντικείμενα αξίας CIF   από 22 έως 150€ επιβάλλεται  ΦΠΑ (και Τέλη εκτελωνισµού από ΕΛΤΑ)
Για αντικείμενα αξίας  CIF πάνω από 150€ επιβάλλεται και δασμός, με βάση τη δασμοφορολογική κλάση των ειδών που εισάγονται.(και Τέλη εκτελωνισµού από ΕΛΤΑ) 
99
Καλησπέρα,
Στις 8 Οκτωβρίου έκανα μια παραγγελία στο iherb, έφτασε σε 7 ημέρες Αθήνα και το παρέλαβα 1 Δεκεμβρίου. Αξίας 16.5 euro χωρίς μεταφορικά (γύρο στα 7 euro), με 2 προϊόντα. Χωρίς άλλα έξοδα.
100

καλησπέρα σας,

το είδα , μου άρεσε η ιδέα και το παραθέτω παρακάτω.

https://www.akapnos.gr/
 =thumb= =thumb=
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]