Recent Posts

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
61
Φίλε 6128 καλημέρα, φίλε μου πες μου σε παρακαλώ πως πλήρωσες την παραγγελία που έκανες στην iherb γιατί εμένα μέχρι πριν λίγο καιρό οι πληρωμές με τις κάρτες απορριπτόταν λόγω των Capital Controls μήπως άλλαξε κάτι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Ευχαριστώ.
62
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΣΑΣ

Παράγγειλα από herb 2 φορες  και μου παραδόθηκαν  σε 10 ημέρες σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν που είχε αργήσει υπερβολικά!!!!!!
63
Φίλε Maik32 σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες-οδηγίες αλλά όπως διάβασα σήμερα στον οικονομικό τύπο έρχεται πλήρη άρση των Capital Controls οπότε θα περιμένω λίγο διάστημα ακόμα μήπως ανοίξει πάλι γενικώς η αγορά με την iherb.
64
Καλημέρα Φίλιππε.
Αν εχεις διαθέσιμους σπόρους κεφίρ, θά ηθελα μερικούς.
Καί βέβαια μέ τό αζημίωτο.
Σέ ευχαριστώ.

Γεώργιος Ντούζας.
( gdouzas@gmail.com )
65
Θέμα καβάτζα για μελλοντικές δημοσιεύσεις.


66
Ερωτήσεις για την Δίαιτα Επίθεσης / Οπισθοχώρησης

Παρακαλώ πριν γράψετε κάτι έχετε κατά νου τα εξής:

- Γράφοντας την απορία σας διευκρινήστε αν αναφέρεται στο πρόγραμμα Επίθεση ή στο πρόγραμμα της Οπισθοχώρησης,

- Μην ρωτάτε πράγματα που απαντώνται ήδη ξεκάθαρα στο βιβλίο. Επίσης τσεκάρετε αυτήν την αρχική δημοσίευση, μήπως η ερώτησή σας έχει ήδη απαντηθεί.

- Δεν γράφουμε εδώ εκτενώς την εμπειρία μας με το διατροφικό πρόγραμμα. Εδώ γράφουμε κυρίως συγκεκριμένες απορίες που δεν καλύπτονται στο βιβλίο. Επίσης γράφουμε προτάσεις βελτίωσης του βιβλίου, όπως προσθήκες ή τη διαφωνία σας με κάτι που διαβάσατε.

- Εκτός απ' το να κάνετε ερωτήσεις, φρονίστε να βοηθάτε και στις απαντήσεις, όχι μόνο γιατί ενδέχεται να μην έχω χρόνο για να απαντήσω εγώ, αλλά και για να έχουμε διαφορετικές οπτικές γωνίες σε κάθε ζήτημα.

- Κάθε ερώτηση που κρίνεται ότι αφορά πολλούς, θα προστίθεται μαζί με την απάντηση εδώ, στην αρχική δημοσίευση, στην οποία θα συγκεντρώνονται οι "συχνές ερωτήσεις".

- Κάθε έτος θα γίνεται ένα μίνι ξεκαθάρισμα παλιών δημοσιεύσεων, είτε για να προστεθούν στην αρχική δημοσίευση, είτε για οριστική διαγραφή τους αν έχουν δημοσιευτεί πάρα πολλά, ώστε το θέμα να παραμείνει ευανάγνωστο για μελλοντικούς αναγνώστες.Ερωτήσεις

[Πρόγραμμα Οπισθοχώρησης] Σήμερα στο σπίτι έχουμε κοτόπουλο με πατάτες. Τι προτείνεις να φάω το μεσημέρι και τι το βράδυ;

ΑΠ: Προτείνω το βράδυ να φας τις πατάτες και το μεσημέρι ή άλλη ώρα το κοτόπουλο. Γενικά οι υδατάνθρακες μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και βοηθάνε στον καλό ύπνο, οπότε αν μας βρεθούμε σε ανάλογο δίλημμα, καλό είναι να τους τρώμε το βράδυ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αν φάμε το κοτόπουλο το βράδυ θα έχουμε αϋπνία! Μια χαρά θα κοιμηθούμε και πάλι, απλά όταν είμαι σε δίλημμα στο οποίο δεν έχω κάποιο άλλο κριτήριο, ακολουθώ αυτήν την πρακτική.


[Πρόγραμμα Επίθεση] Ίσως έχω μικρό στομάχι, αλλά δε μπορώ να φάω τόσο μεγάλο δείπνο!

ΑΠ: Μάλλον δεν σας είναι ταιριαστό το πρόγραμμα Επίθεση και θα πρέπει να εφαρμόσετε το Πρόγραμμα της Οπισθοχώρησης. Αν επιμένετε να εφαρμόσετε την Επίθεση, τότε φάτε την ωμή σαλάτα τουλάχιστον μία ώρα πριν το μαγειρεμένο γεύμα, ώστε να έχει φύγει από το στομάχι και να έχετε μεγαλύτερη χωρητικότητα. Μία άλλη πιθανή λύση είναι να “απλώσετε” το Δείπνο σε μία περίοδο 3-4 ωρών.
67
Το iherb και πολλοί άλλοι που πουλάνε supplements σε Αμερική και Ευρώπη εμφανίζονται σαν υπηρεσίες εστίασης. Οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι επιτρεπτές για αγορές με κάρτες από τα capital controls.

Μια απλή λύση στο πρόβλημα είναι να φτιάξεις ένα λογαριασμό paypal (αν δεν έχεις) και να κάνεις  "προθήκη κεφαλαίου" (topup) με SEPA bank transfer. Για να το κάνεις αυτό πρώτα θα δηλώσεις το IBAN του δικού σου λογαριασμού (π.χ. στη Eurobank) που πρέπει να είναι στο όνομα σου και μόνο και θα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που έχεις δηλώσει στο paypal . "Επιβεβαίωση" δεν χρειάζεται (αυτή είναι για να παίρνουν τα χρήματα από το λογαριασμό σου). Στην "προθήκη κεφαλαίου"  ή topup θα σου δώσει τα στοιχεία για το bank tranfer (PayPal Europe, Deutsche Bank). Θα επιλέξεις μόνο τα έξοδα της τράπεζας σου (1 euro). Σε 2 ημέρες θα έχει γίνει η μεταφορά.

Μια άλλη εξίσου καλή λύση είναι να βγάλεις μια δικτυακή κάρτα τη "Revolut" (για την Ελλάδα είναι Visa prepaid). Θα χρειαστείς κινητό τηλέφωνο με αριθμό που δεν κινδυνεύει να τον χάσεις (το χρησιμοποιείς δηλαδή και πληρώνεις γιαυτό). Θα χρειαστείς Διαβατήριο (ίσως ταυτότητα). Κάνεις πάλι SEPA bank transfer. Θα βρεις πολλούς οδηγούς στο internet για revolut.

Ελπίζω να βοήθησα.  :)
68
Παιδιά καλησπέρα και καλό Χειμώνα σε όλους και στο κ. Διαχειριστή. Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς εάν έχει ανοίξει το σύστημα των καρτών για αγορά από την Iherb? γιατί την τελευταία φορά που το προσπάθησα πριν μερικούς μήνες με δύο διαφορετικές κάρτες και Paypal έγινε απόρριψη λόγω των Capital Controls.
69
Όχι, δεν είναι ανεβασμένο το ΓΦ του, για τον απλούστατο λόγο ότι το καροτόζουμο είναι τίγκα στο νερό.
70
Πολύ ενδιαφέρον!

Δεδομένου όμως ότι ο αποχυμωτής "στύβει" το καρότο και πετιέται ολόκληρο εκτός από το ζουμί του μήπως είναι ανεβασμένου ΓΦ. Τέλος πάντων μην χάνουμε το "δάσος"...

Με βοηθά πολύ το άρθρο γιατί απέφευγα τα φρούτα λόγο ΓΔ..
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10