Skeftomai.gr - Community
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ => Συνταγές! => Ψωμί και ζύμες ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ => Topic started by: Tzo on April 28, 2015, 04:04:51 PM
-
Γεια σε όλους!
Ανακατέυω νιφάδες βρώμης (3κουτάλια ολόκληρη και 3 κουτάλια αλεσμένη με ενα ποτηρι νερό ή γάλα, προσθέτω λίγο αλάτι. Γίνεται ενας σχετικά ρευστός χυλός. Τον ρίχνω σε λαδοκολλα και τον απλώνω να ειναι ομοιομορφος παντου. Ψηνω στον αέρα μέχρι να δω ότι έχει σταθεροποιηθεί και να πάρει χρωμα. Το κοβω σε τετραγωνα κομματια και το χρησιμοποιω σαν ψωμι με καποιο τυρι ή γαλοπούλα.
-
καλά κανείς ώμος που το ψήνεις στον αέρα δεν κατάλαβα
-
Καλησπερα,
στο φουρνο εχει επιλογη για ψησιμο στον αερα. Εινια χρησιμο γιατι μπορεις να ψηνεις ταυτοχρονα σε τρεις σχαρες. :-)