Author Topic: 2++ μήνες επιτυχίας με την SD  (Read 4769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ephie

  • Περαστικός
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Gender: Female
  • be the change
2++ μήνες επιτυχίας με την SD
« on: June 24, 2015, 12:42:35 PM »
Θανάση συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Η βαθιά έρευνα και δουλειά που έχεις κάνει φαίνεται και κάνει το αποτέλεσμα τόσο αξιόλογο.
Έχεις συνδιάσει όλη την σημάντική και απαραίτητη γνώση γύρω από το θέμα διατροφής( και όχι μόνο) με έναν απολαυστικό τρόπο γράφης και άρα ανάγνωσης για εμάς.

Έτσι λοιπόν διαβασα το βιβλίο περιπου πριν δυὀμισι μήνες και η εφαρμογή της SD ξεκίνησε άμεσα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως η διατροφή μου πριν από αυτό ήταν επιεικώς κακή αφού δεν έλεγα ποτέ όχι σε επιλογές όπως γλυκάκια, μπισκοτάκια, κεικάκια, πιτούλες, ψωμί και όλα τα συναφή. Έκτος από εκείνες τις φορές που η σωματική μου κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο και οι ενοχές μαζί με την δυσκολία μου να μπω στα ρούχα μου με συνέτιζε. Ήταν όμως κάτι πρόσκαιρο μιας και η δράση χωρίς την απαραίτητη γνώση και πρόθεση, ως γνωστόν δεν κρατάει και πολύ. Εκεί λοιπόν ανέλαβε δράση το βιβλίο. Μου έδωσε το κίνητρο που χρειαζόμουν για να κάνω στροφή αλλά και να μείνω σταθερή στην νέα μου πορεία.

Ας μπούμε στο «ζουμί» τώρα. Δυστυχώς νούμερα δεν έχω να σας παραθέσω γιατί δεν ζύγιστηκα στην αρχή (μάλλον φοβήθηκα χοχο). Όμως τα νούμερα είναι πολύ φτωχά μπροστά στην βιωμάτική μου εμπειρία. Με λίγα λόγια, ένοιωσα και πάλι ο εαυτός μου. Έβλεπα σιγά σιγά τις φυσικές μου διαστάσεις να αναδύονται. Ένοιωσα και πάλι δυνατή, υγιής, όμορφη, σέξι (σημαντικό για μια γυναίκα). Ανέκτησα την αυτοπεποίθηση μου.
Ο Μιχαήλ Άγγελος δημιούργησε το μοναδικό αυτό γλυπτό του Δαυίδ έχοντας την πεποίθηση πως η μορφή του υπήρχε ήδη μέσα στο όγκο μαρμάρμου και απλώς χρειαζόταν να φύγουν τα περιττά κομμάτια γαι να φανεί η μεγαλειότητα του. Ε.. αυτό περιγράφει τέλεια την εμπειρία μου.

Και δεν μιλάω μόνο για ένα αποτέλεσμα εξωτερικἠς εμφανισης (που καθόλου αμελητέο δεν είναι) αλλά νοιώθω πλέον τον οργανισμό μου να λειτουργεί σωστά. Ξυπνάω με ενέργεια και την διατηρώ σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Η SD είναι απόλυτα συμβατη με την φυσική λειτουργία του σώματος μου και μου καλύπτει τις ανάγκες μου χωρίς να νοιώθω την παραμικρή έλλειψη. Πραγματικά δεν πείνασα ούτε στιγμή. Δεν μου λείπει τίποτα. Σκέφτομαι καμιά φορά τον όγκο τροφών που κατανάλωνα πριν που όχι μόνο ήταν παντελώς άχρηστος αλλά δυστυχώς πολύ επιβλαβής και πραγματικά τρομάζω. Τέλος πάντων. Περασμένα ξεχασμένα. ;)

Το κομμάτι της άσκησης, πολύ σημαντικό το οποίο άργησα λίγο να ενσωματώσω στην όλη δραση μου ( ο καθένας στον χρόνο του). Τρεις φορές την εβδομάδα πλέον HIT. Μιάμισι ώρα την εβδομάδα δηλαδη περίπου. Άνετα. Και κάπως έτσι άρχισα να βλέπω και πάλι τους ωραιότατους μυς μου. Κοινώς γράμμωσα. Με την επόμενη ευκαιρία θα παραθέσω και φωτογραφίες πριν και μετά για να καταλάβετε τι εννοώ.

Φρέσκαρα λοιπόν τα ρούχα που ειχα καιρό κλεισμένα στην ντουλάπα, και άρχισα να τα φοράω και πάλι μαζί με το χαμόγελο της ικανοποίησης και της αυτοπεποίθησης. χιχι

Ευχαριστώ πολύ Θανάση. Πραγματικά. :)


"Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate." C. Jung

Offline Θανάσης Αποστόλου

  • Διαχειριστής
  • ιδρυτικό μέλος
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 223
  • -Receive: 182
  • Gender: Male
  • να πέσεις; επιτρέπεται. να σηκωθείς; ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !
Απ: 2++ μήνες επιτυχίας με την SD
« Reply #1 on: June 28, 2015, 01:09:37 PM »
Έφη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τη χαρά μου που είχε για σένα τέτοια επίδραση η SD!!

Αυτά όπως τα γράφεις είναι το όραμά μου για την επίδραση που μπορεί να έχει η SD στο σώμα και την ευεξία. Δεν πειράζει που δεν έχεις εικόνα "πριν", αφού το "πριν" εκτείνεται σε πολλά χρόνια πίσω, οπότε σίγουρα θα έχεις κάποια εικόνα αντιπροσωπευτική της σωματικής σου κατάστασης. Όμως πέρα από τις εικόνες, που αν θέλεις μοιράζεσαι μαζί μας μελλοντικά, αυτό που με ενδιαφέρει εμένα περισσότερο, είναι η μαρτυρία σου για το αίσθημα ευεξίας, την έλλειψη φουσκώματος και όλα τα άλλα ωραία που αναφέρεις!

Θα είμαι εδώ για κάθε σου απορία. Οι δημοσιεύσεις όλων σας, μου δίνουν μεγάλη δύναμη για να κάνω όσα απαιτητικά έχω κανονίσει για αυτό το καλοκαίρι, πάνω στο ορεινό μου καταφύγιο στο οποίο θα αποσυρθώ εντός των ημερών. Ανά μερικές μέρες θα κατεβαίνω και θα δημοσιεύω τα αποτελέσματα της προσπάθειας.

Έφη συνέχισε έτσι όπως άρχισες!!!! Η ευεξία αξίζει σε όλους μας!  :victory: :victory: ::cool:: ::cool:: ::cool::
   Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!