21
Ψωμί και ζύμες ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ / Επιούσιος Άρτος - Το πιο υγιεινό ψωμί στον ΠΛΑΝΗΤΗ! (upd 2023)
« Last post by Θανάσης Αποστόλου on April 17, 2023, 11:06:23 AM »Επιούσιος Άρτος Νέες Οδηγίες! (Update 2023)
Ο "Επιούσιος Άρτος" (ΕΠΑ) είναι ένα πρότζεκτ που έχω υποσχεθεί στους αναγνώστες του "Γλυκού Ενστίκτου". Πρόκειται για ένα ψωμί που είναι απαλλαγμένο από σχεδόν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο μοντέρνο σιτάρι. Για περισσότερα σχετικά με αυτά τα προβλήματα σας παραπέμπω στο βιβλίο.
Πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια από τότε που δημοσίευσα για πρώτη φορά την Συνταγή για ΕΠΑ. Παρόλο που ένιωσα ότι είχα φτάσει στο τέλειο ψωμί, μετά από λίγο καιρό το μικρόβιο της τελειομανίας και η ακόρεστη περιέργειά μου, με οδήγησαν σε νέα πειράματα.
Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με αυτά που ανακάλυψα, τα οποία τα τελειοποιώ τους τελευταίους μήνες, και επιτέλους βρήκα τον χρόνο να τα βιντεοσκοπήσω για να τα μοιραστώ με όλον τον κόσμο!
Ορίστε λοιπόν τα 3 βίντεο της νέας συνταγής!
Παράκληση: Μην ξεχάσετε να πατήσετε ένα λάικ, ώστε να ανεβεί το βίντεο στην κατάταξη αναζήτησης του YouTube και να το δουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Το λέω γιατί κυκλοφορούν εκατοντάδες συνταγές αρτοποίησης, καλό είναι να ξεχωρίσει η πιο υγιεινή που υπάρχει! Επίσης αφήστε κι ένα σχόλιο στα youtube βίντεο, πώς σας φαίνεται η συνταγή, αν την προσπαθήσατε, οτιδήποτε! Γιατί και τα σχόλια βοηθούν σημαντικά στην άνοδο των βίντεο στις αναζητήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Όσοι ενδιαφέρεστε και για την παλιά συνταγή για Επιούσιο Άρτο σε μαντεμένια γάστρα, θα τη βρείτε εδώ.
* Είναι κι αυτή εξίσου υγιεινή, αλλά η νέα συνταγή είναι πολύ πιο πρακτική και καλύτερη σε αρκετές λεπτομέρειες.
Θα επανέλθω στην παρούσα δημοσίευση με περισσότερες λεπτομέρειες, μόλις βρω χρόνο.
Μελλοντικά περιμένω φωτογραφίες και σχόλια και από τις δικές σας αρτοποιήσεις! Δείτε εδώ πώς μπορείτε να περάσετε φωτογραφίες στην δημοσίευσή σας.
Ο "Επιούσιος Άρτος" (ΕΠΑ) είναι ένα πρότζεκτ που έχω υποσχεθεί στους αναγνώστες του "Γλυκού Ενστίκτου". Πρόκειται για ένα ψωμί που είναι απαλλαγμένο από σχεδόν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο μοντέρνο σιτάρι. Για περισσότερα σχετικά με αυτά τα προβλήματα σας παραπέμπω στο βιβλίο.
Πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια από τότε που δημοσίευσα για πρώτη φορά την Συνταγή για ΕΠΑ. Παρόλο που ένιωσα ότι είχα φτάσει στο τέλειο ψωμί, μετά από λίγο καιρό το μικρόβιο της τελειομανίας και η ακόρεστη περιέργειά μου, με οδήγησαν σε νέα πειράματα.
Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με αυτά που ανακάλυψα, τα οποία τα τελειοποιώ τους τελευταίους μήνες, και επιτέλους βρήκα τον χρόνο να τα βιντεοσκοπήσω για να τα μοιραστώ με όλον τον κόσμο!
Ορίστε λοιπόν τα 3 βίντεο της νέας συνταγής!
Παράκληση: Μην ξεχάσετε να πατήσετε ένα λάικ, ώστε να ανεβεί το βίντεο στην κατάταξη αναζήτησης του YouTube και να το δουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Το λέω γιατί κυκλοφορούν εκατοντάδες συνταγές αρτοποίησης, καλό είναι να ξεχωρίσει η πιο υγιεινή που υπάρχει! Επίσης αφήστε κι ένα σχόλιο στα youtube βίντεο, πώς σας φαίνεται η συνταγή, αν την προσπαθήσατε, οτιδήποτε! Γιατί και τα σχόλια βοηθούν σημαντικά στην άνοδο των βίντεο στις αναζητήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Όσοι ενδιαφέρεστε και για την παλιά συνταγή για Επιούσιο Άρτο σε μαντεμένια γάστρα, θα τη βρείτε εδώ.
* Είναι κι αυτή εξίσου υγιεινή, αλλά η νέα συνταγή είναι πολύ πιο πρακτική και καλύτερη σε αρκετές λεπτομέρειες.
Θα επανέλθω στην παρούσα δημοσίευση με περισσότερες λεπτομέρειες, μόλις βρω χρόνο.
Μελλοντικά περιμένω φωτογραφίες και σχόλια και από τις δικές σας αρτοποιήσεις! Δείτε εδώ πώς μπορείτε να περάσετε φωτογραφίες στην δημοσίευσή σας.