Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Είπα ότι δεν βρήκα κάποια σχετική ανάρτηση σχετικά με τη σημασία της σωστής διατροφής για την καλή υγεία των δοντιών.
Μου είχε διαφύγει η συνέντευξη του George Meining.

Ναι, πολύ ενδιαφέρουσα και αυτή.   ::cool::
2
Πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του θέματος.  :)

Πάνε βέβαια τέσσερα χρόνια και εντωμεταξύ μπορεί να υπάρχει σχετική ανάρτηση σχετικά με ένα θέμα που αναφέρεται στο τέλος (αλλά μόλις έψαξα και δεν βρήκα).

"Για γερά δόντια πιο σημαντική είναι η διατροφή από το βούρτσισμα."

Από προσωπική πείρα:

Είμαι 50 (και λίγο) και στα 20 τόσα (η) οδοντογιατρός (που πήγα για καθάρισμα από πέτρα), υπόθεσε ότι  δεν τρώω ζάχαρη, μιας και τα δόντια μου ήταν σε (πολύ ; ) καλή  κατάσταση.

Η απάντησή μου ήταν, πως πολύ ευχαρίστως τρώω γλυκά, αλλά τρώω και κάτι μετά (π.χ. καρότο) για να μην με ενοχλεί η ζάχαρη που μένει γύρω στα δόντια. Έτσι καθαρίζει (αυτό το λέω τώρα) και η γλώσσα, για αυτό είναι καλό μετά από τυχόν γλυκό επιδόρπιο να ακολουθεί και κάτι που θα καθαρίσει το στόμα (ίσως κάποιο φρούτο). Τα δόντια τα βούρτσιζα (μόνο)κάθε βράδυ πριν τον ύπνο.
Λόγω μιας ατυχίας (άλλο θέμα αυτό) πριν από 15 χρόνια και για τουλάχιστον 4-5 χρόνια έπρεπε να αποφεύγω ένα σωρό ζωικές τροφές συγκεκριμένης προέλευσης. Έτσι δεν έτρωγα για μεγάλα διαστήματα μέσα στο χρόνο ούτε αυγό, ούτε γάλα (μόνο τυρί), ούτε ψάρι.

Ευτυχώς εξυπηρετήθηκαν σε αυτά τα διαστήματα της μη ισορροπημένης δίαιτας ορισμένες από τις ανάγκες του οργανισμού μου από τα αποθέματα των δοντιών. Έτσι βρέθηκα σε σύντομο χρόνο με δύο απονευρώσεις και δύο φρονιμίτες που θα πρέπει να βγουν όταν δημιουργήσουν πιο σοβαρά προβλήματα.

Αυτή η ακραίας μορφής διατροφική ανισορροπία έχει (ευτυχώς) σε μεγάλο βαθμό αρθεί και το χάλασμα των δοντιών φρεναρίστηκε σημαντικά.

Συμπερασματικά: από (ανεπιθύμητο) πείραμα στον ίδιο μου τον εαυτό συνειδητοποίησα πώς ...ξεπλένονται (εσωτερικά) τα δόντια από τα συστατικά τους και γίνονται ευάλωτα σε τερηδόνα.
3
Για παραγγελία με ELTA Hellenic Post  Order Total: €22.32 , με Delivery by Local Post  Order Total: €20.00
Στη 2η επιλογή με €20.00 υπάρχει περίπτωση για τελωνείο?
4
Έχει παραγγείλει κάποιος πρόσφατα από i-herb να μας πει τι γίνεται με τελωνείο?
5
Όχι, όπως είπα, τα δέματα των τελευταίων 2 μηνών ήρθαν κανονικά και ανεμπόδιστα χωρίς ειδοποιήσεις και χρεώσεις από τελωνείο. Όπως τον παλιό καλό καιρό. Τώρα εν όψει καλοκαιριού δε με βλέπω να κάνω άλλη παραγγελία, από Σεπτέμβριο που θα ξανακάνω από evitamins θα αναφέρω πώς πήγε.
6
Kύριε Αποστόλου καλησπέρα σας, κύριε Αποστόλου τελικά δεν πληρώσατε τελωνείο με το δέμα που σας ήρθε από E-vitamins?και ερωτώ γιατί είναι πάνω από 22€ που δεν φορολογείται οτιδήποτε αγοράσεις από εξωτερικό?

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση.

Gatopardos
7
Και πάλι ευχάριστα νέα στο μέτωπο των παραγγελιών!

Σήμερα παρέλαβα κανονικά μία ακόμα παραγγελία από evitamins.com! Ήταν αξίας 29€ + 8€ μεταφορικά. Ήρθε σε 18 μέρες. Το νέο στοιχείο είναι ότι η συσκευασία δεν ήταν το γνωστό κουτί στο οποίο συνήθως στέλνουν, αλλά μία συσκευασία σακούλας, όμοια με αυτή που έρχονται τα δέματα από ebay. Το δέμα ήρθε από Αμερική (φωρτόθηκε από αεροδρόμιο Σικάγου), άρα δεν έστειλαν από τρίτη χώρα. Δεν ξέρω πώς, αλλά φαίνεται η evitamins να έχει βρει τον τρόπο, ή απλά χαλάρωσε ο έλεγχος των Ελληνικών τελωνείων.

* και σε αυτό, όπως και στο προηγούμενο δέμα, βρήκα μέσα στο δέμα ένα κουπόνι με κωδικό έκπτωσης 5 ευρώ για την επόμενη αγορά, αν γίνει μέσα στο επόμενο δίμηνο.
8
Δυστυχώς έχω να καταθέσω την ίδια εμπειρία. Όταν πριν λίγες μέρες πήγα να παραγγείλω μέσω iherb δεν δεχόταν την πιστωτική μου κάρτα, ούτε απευθείας, ούτε με χρέωσή της μέσω paypal. Στο μεταξύ για κάτι μικροαγορές από ebay η πιστωτική κάρτα γίνεται δεκτή με αγορά μέσω paypal (το οποίο χρεώνει την πιστωτική). Το ίδιο όμως δεν μπόρεσε να γίνει για την iherb.
9
Παιδιά καλησπέρα σε όλους και θέλω να ξαναρωτήσω ξανά πως μπορείτε και παραγγέλνετε συμπληρώματα διατροφής από iherb γιατί εγώ και με χρεωστική κάρτα και με προπληρωμένη κάρτα και με PayPal που έχω συνδέσει πάνω του δύο κάρτες δεν μπορώ να παραγγείλω γιατί δεν γίνονται δεχτές οι πληρωμές μου μέσων των καρτών, στις δε τράπεζες που πήρα μου είπαν ότι δεν μπορώ να παραγγείλω για την ώρα γιατί η iherb έχει δηλώσει σαν κατηγορίας εταιρείας ότι είναι επιχείρηση εστίασης άλλο και τούτο πάλι (και τι δουλειά έχει η iherb με την εστίαση ) και λόγων των Capital Controls η κατηγορία αυτή είναι ακόμα στις απαγορευμένες. Παιδιά SOS γιατί τα συμπληρώματα διατροφής που έχω μου φθάνουν μέχρι το πολύ 25 Μαΐου και μετά είμαι αναγκασμένος να πέσω στα κοφτερά νύχια των Ελλήνων Φαρμακοποιών, (Τρομάρα τους).
10
Η εμμηνόπαυση και τα φάρμακα είναι 2 λόγοι για τους οποίους η απάντηση μπορεί να είναι «ναι». Μπορείτε να βρείτε υπέροχα καταλύματα https://www.ofarmakopoiosmou.gr
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10