Author Topic: Διαβάστε πρώτα εδώ πριν δημοσιεύσετε  (Read 4947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Θανάσης Αποστόλου

  • Διαχειριστής
  • ιδρυτικό μέλος
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 223
  • -Receive: 182
  • Gender: Male
  • να πέσεις; επιτρέπεται. να σηκωθείς; ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !
Σε αυτό τον πίνακα θεμάτων δημοσιεύετε ο καθένας τη δική του ιστορία προσωπικής βελτίωσης με τη βοήθεια της Sapiens Diet, καθώς και τυχόν απορίες, προβλήματα και γενικότερα σχόλια. Δημοσιεύστε με το δικό σας στυλ γραφής, συχνά ή αραιά, με πολλά ή λίγα λόγια.. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να γράφετε όπως θέλετε. Κάθε ένας είναι μοναδικός. :)

Μερικές ιδέες για αυτά που θα γράψετε:
- Πόσο σας πίεσε; Τι σας δυσκόλεψε;
- Τι σας άρεσε περισσότερο;
- Πόσα κιλά χάσατε και σε πόσο χρόνο;
- Φωτογραφίες πριν/μετά, με ρούχα ή με μαγιό, προσώπου ή σώματος, στις οποίες μπορείτε αν θέλετε να κρύψετε χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Η τοποθέτηση γενικά φωτογραφιών μέσα στο μήνυμά σας γίνεται εύκολα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό.

Επίσης δίνουμε ενθάρρυνση ο ένας στον άλλο, μοιραζόμαστε εμπειρίες και ιδέες, συνταγές και φαγητά που μας άρεσαν και... καλαμπουρίζουμε, ώστε να διασκεδάσουμε λίγο την πίεση που μας ασκεί το πρόγραμμα.

Γράψτε ελεύθερα για την εμπειρία σας!



*Αν έχετε μία συγκεκριμένη απορία σχετικά με τα προγράμματα αδυνατίσματος της SD, που πιστεύετε ότι πιθανόν αφορά και άλλους, καλό είναι να την δημοσιεύσετε στον σχετικό πίνακα που έχει ανοίξει γι αυτόν τον σκοπό, έτσι ώστε να έχουμε όλες τις συχνές απορίες και τις απαντήσεις τους συγκεντρωμένες.

* Σε αυτόν τον πίνακα θεμάτων κατά καιρούς ενδέχεται αλλάζουν οι κανόνες προσβασιμότητας. Άλλοτε θα είναι ορατός σε όλους, ακόμα και μη εγγεγραμένους, άλλοτε όχι.




Επιπλέον Διευκρινήσεις


Να υπάρχει σχετικότητα με τη Sapiens Diet. Για να είναι ευανάγνωστο και σύντομο το φόρουμ, δεν γράφουμε πολλά πράγματα για άσχετα θέματα, ούτε για  απόψεις και δίαιτες που είναι αντίθετες με τη SD, πχ. περιορισμού θερμίδων, ωμοχορτοφαγία, κλπ. Υπάρχουν τα αντίστοιχα φόρουμ άλλων σελίδων, στα οποία μπορείτε να εμβαθύνετε σε άλλες δίαιτες και να ρωτάτε σχετικές απορίες. Καλό είναι να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην Sapiens Diet.

Αποποίηση ευθυνών. Ο συγγραφέας και οι διαχειριστές της σελίδας δε φέρουν καμία ευθύνη για δυσάρεστα αποτελέσματα από συμβουλές που υπάρχουν στη σελίδα Skeftomai.gr. Η σελίδα δεν υποκαθιστά τον γιατρό σας. Μην ρωτάτε επίμονα για ιατρικές συμβουλές.

4) Αλληλοβοήθεια! Μην περιμένετε μόνο σχόλια και βοήθεια για τη δική σας προσωπική ιστορία. Συμμετέχετε με τα σχόλια, την ενθάρρυνση και τις συμβουλές σας και στις προσωπικές ιστορίες των άλλων μελών.

Να μην καπελώνουμε θέματα άλλων. Όταν σχολιάζουμε στο θέμα άλλου μέλους καλό είναι να μην εκτροχιάζουμε τη συζήτηση για πολύ, σε κάτι που αφορά εμάς. Μπορούμε φυσικά να αναφέρουμε τη δική μας εμπειρία, πρόβλημα, άποψη, όμως αν βλέπουμε ότι το κέντρο βάρους της κουβέντας μετατοπίζεται πολύ στα δικά μας γραφόμενα, διακριτικά επιστρέφουμε στα ζητήματα του μέλους που άνοιξε το θέμα και αφήνουμε την εμβάθυνση του δικού μας θέματος, για την δική μας ξεχωριστή δημοσίευση.

Ένα θέμα έκαστος ... Παρακαλώ να μην ανοίγετε πάνω από ένα θέμα σε αυτόν τον πίνακα, αλλά να συγκεντρώνετε τις απόψεις, την ιστορία και τις εμπειρίες σας σε ένα θέμα.

Δε με ενδιαφέρουν, όπως σε άλλα φόρουμ, οι πολλές δημοσιεύσεις και το χάος με τα χιλιάδες σχόλια. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μία λιτότητα και μία απλότητα, που θα εξυπηρετεί τον μελλοντικό αναγνώστη.

Ρίξτε μια ματιά στους γενικούς κανόνες
του φόρουμ που είναι συγκεντρωμένοι εδώ.


   Διαβάστε το απόλυτο βιβλίο για τη διατροφή και την ευεξία εδώ!