Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Για παραγγελία με ELTA Hellenic Post  Order Total: €22.32 , με Delivery by Local Post  Order Total: €20.00
Στη 2η επιλογή με €20.00 υπάρχει περίπτωση για τελωνείο?
2
Έχει παραγγείλει κάποιος πρόσφατα από i-herb να μας πει τι γίνεται με τελωνείο?
3
Όχι, όπως είπα, τα δέματα των τελευταίων 2 μηνών ήρθαν κανονικά και ανεμπόδιστα χωρίς ειδοποιήσεις και χρεώσεις από τελωνείο. Όπως τον παλιό καλό καιρό. Τώρα εν όψει καλοκαιριού δε με βλέπω να κάνω άλλη παραγγελία, από Σεπτέμβριο που θα ξανακάνω από evitamins θα αναφέρω πώς πήγε.
4
Kύριε Αποστόλου καλησπέρα σας, κύριε Αποστόλου τελικά δεν πληρώσατε τελωνείο με το δέμα που σας ήρθε από E-vitamins?και ερωτώ γιατί είναι πάνω από 22€ που δεν φορολογείται οτιδήποτε αγοράσεις από εξωτερικό?

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση.

Gatopardos
5
Και πάλι ευχάριστα νέα στο μέτωπο των παραγγελιών!

Σήμερα παρέλαβα κανονικά μία ακόμα παραγγελία από evitamins.com! Ήταν αξίας 29€ + 8€ μεταφορικά. Ήρθε σε 18 μέρες. Το νέο στοιχείο είναι ότι η συσκευασία δεν ήταν το γνωστό κουτί στο οποίο συνήθως στέλνουν, αλλά μία συσκευασία σακούλας, όμοια με αυτή που έρχονται τα δέματα από ebay. Το δέμα ήρθε από Αμερική (φωρτόθηκε από αεροδρόμιο Σικάγου), άρα δεν έστειλαν από τρίτη χώρα. Δεν ξέρω πώς, αλλά φαίνεται η evitamins να έχει βρει τον τρόπο, ή απλά χαλάρωσε ο έλεγχος των Ελληνικών τελωνείων.

* και σε αυτό, όπως και στο προηγούμενο δέμα, βρήκα μέσα στο δέμα ένα κουπόνι με κωδικό έκπτωσης 5 ευρώ για την επόμενη αγορά, αν γίνει μέσα στο επόμενο δίμηνο.
6
Δυστυχώς έχω να καταθέσω την ίδια εμπειρία. Όταν πριν λίγες μέρες πήγα να παραγγείλω μέσω iherb δεν δεχόταν την πιστωτική μου κάρτα, ούτε απευθείας, ούτε με χρέωσή της μέσω paypal. Στο μεταξύ για κάτι μικροαγορές από ebay η πιστωτική κάρτα γίνεται δεκτή με αγορά μέσω paypal (το οποίο χρεώνει την πιστωτική). Το ίδιο όμως δεν μπόρεσε να γίνει για την iherb.
7
Παιδιά καλησπέρα σε όλους και θέλω να ξαναρωτήσω ξανά πως μπορείτε και παραγγέλνετε συμπληρώματα διατροφής από iherb γιατί εγώ και με χρεωστική κάρτα και με προπληρωμένη κάρτα και με PayPal που έχω συνδέσει πάνω του δύο κάρτες δεν μπορώ να παραγγείλω γιατί δεν γίνονται δεχτές οι πληρωμές μου μέσων των καρτών, στις δε τράπεζες που πήρα μου είπαν ότι δεν μπορώ να παραγγείλω για την ώρα γιατί η iherb έχει δηλώσει σαν κατηγορίας εταιρείας ότι είναι επιχείρηση εστίασης άλλο και τούτο πάλι (και τι δουλειά έχει η iherb με την εστίαση ) και λόγων των Capital Controls η κατηγορία αυτή είναι ακόμα στις απαγορευμένες. Παιδιά SOS γιατί τα συμπληρώματα διατροφής που έχω μου φθάνουν μέχρι το πολύ 25 Μαΐου και μετά είμαι αναγκασμένος να πέσω στα κοφτερά νύχια των Ελλήνων Φαρμακοποιών, (Τρομάρα τους).
8
Η εμμηνόπαυση και τα φάρμακα είναι 2 λόγοι για τους οποίους η απάντηση μπορεί να είναι «ναι». Μπορείτε να βρείτε υπέροχα καταλύματα https://www.ofarmakopoiosmou.gr
9
Ευχάριστα νέα!

Έκανα μία ακόμη παραγγελία στην evitamins.com στις 29 Ιανουαρίου, η οποία είχε συνολικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά 52 €.

Έφθασε κανονικά σήμερα, 15 Φεβρουαρίου!

Τώρα, πώς εξηγείται αυτό: Μήπως χαλάρωσε ο έλεγχος; Είναι κάποιος τρόπος αποστολής της evitamins που έκανε τη διαφορά; (δες το προηγούμενο μήνυμά μου). Δεν ξέρω! Και όπως έχω ξαναπεί δεν εγγυώμαι ότι δεν θα ξαναυπάρξει πρόβλημα, απλώς ενημερώνω τι γίνεται.

Το πιθανότερο είναι πως δε θα έχετε κανένα πρόβλημα με παραγγελίες στην evitamins.com Ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφω στην αρχική δημοσίευση, δώστε χρόνο 2 έως 4 εβδομάδες, και τα τωρινά δεδομένα λένε ότι θα παραλάβετε κανονικά, ακόμα και για παραγγελίες άνω των 22 ευρώ! Ίσως να έχει διορθωθεί το πρόβλημα και για iherb (αν πρόκειται για αλλαγή πολιτικής στα τελωνεία), αλλά δεν το διακινδυνεύω να παραγγείλω και από εκεί (ας μην το παρακάνω με τα πειράματα προς το παρόν), όσο βρίσκω τα προϊόντα που θέλω στην evitamins.

Θα ξανακάνω παραγγελία τις επόμενες εβδομάδες και θα ενημερώσω αμέσως εδώ, πώς πήγε.
10
γεια σου Elpen, διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις για την garcinia gambogia.

Δεν πιστεύω στη δύνατότητα ενός συμπληρώματος διατροφής να προσφέρει αδυνάτισμα. Μακάρι να ήταν τόσο απλό, θα ήμουν ο πρώτος που θα το πρότεινα. Η σωματοδομή είναι αποτέλεσμα του μεταβολισμού μας, και αυτός επηρεάζεται σημαντικά μόνο από τις διατροφικές συνήθειες και την άσκηση. Τα συμπληρώματα διατροφής μόνο έναν μικρο βοηθητικό ρόλο μπορούν να παίξουν, που είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Κόψε το ψωμί και τη ζάχαρη και τρώγε με μέτρο τα πάντα από τα υπόλοιπα και θα έχεις πολύ δυνατά αποτελέσματα, ιδίως αν προσθέσεις στο μειγμα και λίγη άσκηση.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10